Toteutuneet kampanjat

Luonnonperintösäätiö on vuosien varrella toteuttanut tukijoidensa kanssa lukuisia onnistuneita kampanjoita, joiden avulla on kerätty varoja korvaamattomien luonnonalueiden suojeluun. Toteutuneiden keräyskampanjoiden myötä säätiön suojelemat metsät, suot ja muut arvokkaat luonnonalueet ovat pysyvästi turvassa ja ne on rauhoitettu meidän kaikkien yhteiseksi luonnonperinnöksi. 

Kiitämme kaikkia kampanjakumppaneitamme arvokkaasta tuesta ikimetsien hyväksi!
VHB, Kuva Rami Mursula

Blue Forest

Blue Forest -kampanja oli Luonnonperintösäätiön ja Von Hertzen Brothers -yhtyeen yhteinen kampanja, jonka aikana kerättiin varoja 340 000 euroa maksaneen metsäalueen ostamiseen ja suojeluun.
Lue lisää

Hakattu metsä ei vastaa

Hakattu metsä ei vastaa -kampanjan tarkoituksena oli kerätä lahjoituksia metsiensuojeluun ja jakaa tietoisuutta ikimetsien rauhoittamisen tärkeydestä. Lahjoituksia saatiin kerättyä yhteensä yli 200 000 euroa.
Lue lisää

SFFF:n juhlavuoden keräys

Suomen vanhin tieteellinen seura, Societas pro Fauna et Flora Fennica (SFFF), täytti 200 vuotta marraskuussa 2021 ja keräsi sen kunniaksi rahaa ikimetsän hankintaa varten.
Lue lisää

Tiitiäisen metsä

Luonnonperintösäätiö ja WSOY perustivat syksyllä 2020 kirjailija Kirsi Kunnaksen kunniaksi Ylöjärvelle Tiitiäisen metsä -nimisen suojelualueen, joka suojellaan pysyvästä ja joka jää suojelualueena perinnöksi tuleville sukupolville.
Lue lisää

Tutustu käynnissä oleviin kampanjoihin

Shopping Cart
Scroll to Top