Muita tapoja tukea

On olemassa monenlaisia tapoja tukea Luonnonperintösäätiön toimintaa. Säätiön kanssa on mahdollista sopia erilaisista lahjoitustavoista, jotka voidaan räätälöidä yritykselle tai yhteisölle sopiviksi. Selkeitä vaihtoehtoja ovat Luonnonperintösäätiön tukiluokat, mutta mahdollista on myös esimerkiksi tukiosuuden sisällyttäminen yrityksesi tuotteen hintaan.

Suojele pala ikimetsää

Yritykset ja yhteisöt voivat suojella palan ikimetsää. Suojelualueet hankitaan lukuisten pienten ja suurten lahjoitusten avulla. Säätiön kautta luonnonystävä voi osallistua konkreettisesti metsänsuojeluun. Lahjoituksen voi kohdistaa tulevien metsien ostoon tai jollekin olemassa olevista suojelualueistamme, jolloin siihen sidottuja varoja vapautuu uuden alueen ostoon. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan laajentamaan olemassa olevia suojelualueitamme. Lahjoituksesta saa halutessaan sertifikaatin, jossa kerrotaan suojeltavan alueen pinta-ala. Yhdellä eurolla suojelet kaksi neliötä ikimetsää!

Sertifikaatti

Anna liikelahjaksi metsälahjakortteja

Enäjärven lahjakortti


Luonnonperintösäätiön metsälahjakortteja voi ottaa myyntiin tai niitä voi ostaa arvokkaaksi, yhteistä hyvinvointia lisääväksi liikelahjaksi. Erisuuruisia, kauniita lahjakortteja on saatavilla useammasta Luonnonperintösäätiön suojelualueesta. Voit ostaa lahjakortteja verkkokaupastamme.

Tilaa joulukortteja tai muita tuotteita yrityksellesi


Luonnonperintösäätiön verkkokaupassa on myynnissä monenlaisia tukituotteita, joiden tuotot käytetään luonnonsuojelutyöhön. Tilaa yrityksellesi tai yhteisöllesi Luonnonperintösäätiön tuotteita tue näin säätiön toimintaa!

Mainosta vuosilehdessä


Säätiön vuosilehti Uutisia ikimetsästä julkaistaan joulukuussa. Lehdestä on mahdollista ostaa tilaa mainokselle, jolla tavoittaa suuren joukon luonnonystäviä. Mainokset tulee varata lokakuun loppuun mennessä. Lehti on myös ladattavissa pdf-tiedostoina Vuosilehdet-sivultamme.


Jos sinulla on tukemiseen liittyviä ideoita tai kysymyksiä, ota yhteyttä Luonnonperintösäätiöön!

Shopping Cart
Scroll to Top