Kasvatuksen metsä

Kasvatuksen metsä BMOL

Marraskuussa 2019 alkoi Luonnonperintösäätiön ja Biologian ja maantieteen opettajien liiton (BMOL) yhteinen Kasvatuksen metsä -kampanja. Kasvatuksen metsä on tuleva suojelukohde, joka hankitaan lahjoitusvaroin. Keräyksen käynnisti Biologian ja maantieteen opettajien liitto. Suojelukohteen valinnasta ja suojeluprosessista vastaa Luonnonperintösäätiö. 

Biologian ja maantieteen opettajien liitto aloittaa Kasvatuksen metsän rahoittamisen korvaamalla liiton toimijoiden onnittelukukat suojellulla metsällä. Jatkossa ansioituneet opettajat saavat ruusujen ja neilikoiden sijaan mäntyjä, kuusia, sammalia, varpuja, heiniä ja monenlaisia sieniä. Nämä ilahduttavat myös tulevia sukupolvia. Tulevan kohteen on tarkoitus tarjota myös oppimisen iloa ja elämyksiä, joita monipuolinen ja luonnoltaan arvokas metsä voi tarjota. Kasvatuksen metsä myös turvaa maapallon tulevaisuutta sitomalla hiiltä ja turvaamalla luonnon monimuotoisuutta.

BMOL haastaa mukaan luonnonsuojelualueen rahoittamiseen kaikki opetusalalla työskentelevät. Kasvatuksen metsään voi pyytää lahjoituksia esimerkiksi merkkipäivänään: syntymäpäivänä, eläkkeelle siirtyessä, opettajaksi valmistuessa tai silloin kun on muuta juhlan aihetta. Kasvatuksen metsään voi lahjoittaa kuka tahansa.


Osallistu Kasvatuksen metsä -keräykseen ja lahjoita valitsemasi summa Luonnonperintösäätiön keräystilille! Keräys on voimassa toistaiseksi. 

TOIMI NÄIN: 
– Kirjoita lahjoituksen saajaksi Luonnonperintösäätiö
– Käytä tilinumeroa FI78 5494 0950 0224 93
– Valitse lahjoitussumma
– Käytä viitettä: 201948

Keräyksen eteneminen

9.047,00 €

Päivitetty 06.03.2023

Lahjoita kampanjaan

Kasvatuksen metsä

Lahjoita esimerkiksi: 10,00 

Vähimmäislahjoitus: 5,00 

Shopping Cart
Scroll to Top