Aktivistimummojen mummonmetsä

Yli-Myllyn metsää Lopella. Kuva: Mikko Hovila

Metsä on tärkeä virkistymisen ja hiljentymisen paikka. Metsä yhdistää sukupolvia. Metsän merkitys hiilinieluna ja hiilivarastona innostaa meitä kaikkia toimimaan juuri nyt.

Aktivistimummot tukee Luonnonperintösäätiön suojelutoimintaa kampanjoimalla mummonmetsän puolesta. Tavoitteena on keräysvaroin perustaa suojeltuja mummonmetsiä, jotka tarinoineen innostavat yhä uusia ihmisiä ja sukupolvia tekemään pitkäjänteistä työtä metsiemme hyväksi. Suojelumetsät tarjoavat tärkeän virkistymis- ja retkeilymahdollisuuden mummoille, lapsenlapsille ja kaikille kiinnostuneille. Kasvaessaan metsät sitovat hiiltä runkoihinsa ja juuristoon ja toimivat hiilinieluna. Vanhat aarniometsät ovat tärkeitä hiilivarastoja, monimuotoisen luonnon ylläpitäjiä ja yhteistä arvokasta perintöämme.

Hehtaari kerrallaan. Tällä hetkellä Luonnonperintösäätiöllä on omistuksessaan yli sata luonnonsuojelualuetta, joiden yhteinen pinta-ala on yli 3000 hehtaaria. Jokainen uusi lahjoitettu hehtaari on merkityksellinen!

Aktivistimummojen ja Luonnonperintösäätiön yhteistä Mummonmetsä-hanketta voi tukea lahjoituksilla Luonnonperintösäätiön verkkokaupassa. Mukaan voi tulla myös tarjoamalla lahjoitettavaksi Luonnonperintösäätiön ehdot täyttäviä metsäalueita mummonmetsiksi.

Joukolla mukaan! Aktivistimummot -liike innostaa mukaan vapaaehtoisia mummoja, isovanhempia, kummeja ja muita aikuisia, jotka haluavat luoda tulevaisuuden toivoa suojelemalla vanhoja metsiä. Kutsutaan mukaan ystävät, sukulaiset, tutut ja tuntemattomat kaikkien iloksi ja tulevien sukupolvien hyväksi! Lahjoitus Luonnonperintösäätiölle on kauaskantoinen lahja kaikille!

Aktivistimummot-liike tekee työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiksi. Tavoitteena on turvata tuleville sukupolville maailma, jossa voi elää. Mummot ylistävät kohtuutta ja empatiaa hyvän elämän rakennuspalikoina. Syksyllä 2019 syntynyt liike laajeni nopeasti yli 5000 aktiivin joukoksi, koska moni aikuinen halusi alkaa tehdä työtä, jolla ilmaston hyväksi, toivoa kasvattamaan ja ilmastoahdistusta helpottamaan.

Lisätietoja: https://www.aktivistimummot.fi/

Osallistu Aktivistimummojen Mummonmetsä -keräykseen lahjoittamalla valitsemasi summa Luonnonperintösäätiön keräystilille! Keräys on voimassa toistaiseksi. 
– Kirjoita lahjoituksen saajaksi Luonnonperintösäätiö
– Käytä tilinumeroa FI78 5494 0950 0224 93
– Valitse lahjoitussumma
– Käytä viitettä: 201980


– Jos sinulla on metsää, jonka toivoisit päätyvän Luonnonperintösäätiön mummonmetsäksi, ota yhteyttä: [email protected]

Keräyksen eteneminen

24.998,60 €

Päivitetty 01.02.2023

Lahjoita kampanjaan

Aktivistimummojen mummonmetsä

Lahjoita esimerkiksi: 10,00 

Vähimmäislahjoitus: 5,00 

Shopping Cart
Vieritä ylös