Kampanjat

Lahjoita kampanjaan

Luonnonperintösäätiö järjestää tukijoidensa kanssa kampanjoita varojen keräämiseksi suojeltavien alueiden hankintaa varten. Varoja kerätään useissa alueellisissa kampanjoissa, joiden lisäksi käynnissä on lukuisia teemakampanjoita ja muita keräyksiä, joista kerrotaan lisää kampanjoiden omilla sivuilla. Yhdistykset ja yritykset ovat tervetulleita kampanjakumppaneiksi!

Tutustu ajankohtaisiin keräyksiimme alla ja tee lahjoitus

Hakattu metsä ei vastaa

Metsien suojelu on Suomessa hälyttävällä tasolla. Hakattu metsä ei vastaa -kampanja pelastaa suomalaisia ikimetsiä. Keräyksen tuotolla hankitaan uhanalaisia metsiä ja taataan niille pysyvä rauhoitus.
Lue lisää

SFFF:n juhlavuoden keräys

Suomen vanhin tieteellinen seura, Societas pro Fauna et Flora Fennica (SFFF), täyttää 200 vuotta marraskuussa 2021 ja kerää sen kunniaksi rahaa ikimetsän hankintaa varten.
Lue lisää
Taavetti ja sarvipöllön poikanen. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Lasten metsä

Luonnonperintösäätiön ja August Ludvig Hartwallin säätiön käynnistämä keräys, jossa hankitaan varoja Lasten metsän perustamiseksi pohjoiseen Suomeen.
Lue lisää
Tavastia mukana suojelemassa ikimetsää

Tavastian metsä

Tavastia on aloittanut yhdessä Luonnonperintösäätiön kanssa kampanjan, jolla ohjataan tuloja sekä kerätään tukea Luonnonperintösäätiölle tarkoituksena löytää ja suojella pysyvästi suomalaista ikimetsää.
Lue lisää

Pelimetsä

Pelimetsä on Luonnonperintösäätiön ja Suomen pelinkehittäjien yhteinen luonnonsuojeluhanke, jonka takana on pelialan vaikuttajia ja yrityksiä.
Lue lisää
Kasvatuksen metsä BMOL

Kasvatuksen metsä

Kasvatuksen metsä on tuleva suojelukohde, joka hankitaan lahjoitusvaroin. Keräyksen käynnisti Biologian ja maantieteen opettajien liitto.
Lue lisää
Yli-Myllyn metsää Lopella. Kuva: Mikko Hovila

Aktivistimummojen mummonmetsä

Kampanjan tavoitteena on keräysvaroin perustaa suojeltuja mummonmetsiä, jotka tarinoineen innostavat yhä uusia ihmisiä ja sukupolvia tekemään pitkäjänteistä työtä metsiemme hyväksi.
Lue lisää
Metsän ja suon panoraama. Kuva: Jari Seppälä

Suojele pala Pirkanmaata

Pirkanmaan Lintutieteellinen Yhdistyksen (PiLY) ja Luonnonperintösäätiön kampanja metsä- ja suoluonnon suojelemiseksi pohjoisella ja luoteisella Pirkanmaalla. Tavoitteena on löytää sopivia suojelukohteita ja kerätä rahaa niiden ostamiseksi suojeluun.
Lue lisää
Harrin arosuohaukka

Harri Hongellin muistokeräys

Kiitokseksi Harri Hongellin elämäntyölle luonnon ja luonnonsuojelun hyväksi on käynnistetty keräys, jolla hankitaan Keski-Pohjanmaalta luonnon puolesta arvokas metsä tai muu alue ja jolle perustetaan luonnonsuojelualue Harri Hongellin muistoksi.
Lue lisää
Helmipöllömetsä

Kotimetsä Helmipöllölle

Luonnonperintösäätiö ja IULY haastavat itäuusmaalaiset yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt mukaan kampanjaan, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa, etsiä sopiva metsäkohde itäiseltä Uudeltamaalta ja vieläpä löytää myötämielinen metsän myyjä.
Lue lisää
Taiteen metsä keräys

Taiteen metsä

Taiteen Metsä -keräys antaa taiteilijoille, taiteen parissa työskenteleville ja taiteen harrastajille mahdollisuuden kompensoida taiteen aiheuttamaa ympäristön kulutusta.
Lue lisää
Merja Salon kuva

Merja Salon muistorahasto

Muistorahasto ikimetsien suojeluun oli Merja Salon oma toive. Muistorahastoon kertyvillä varoilla on tarkoitus hankkia ikimetsä tai muu arvokas luontoalue ensisijaisesti Etelä-Karjalasta.
Lue lisää
Outdoor Siskojen Sydänmetsä

Outdoor Siskojen Sydänmetsä

Metsä on antanut Outdoor Siskoille paljon ja oman nimikkoluonnonsuojelualueen perustaminen on tapa antaa sille takaisin. Tavoitteena on kerätä vähintään 50 000 euroa ja pysyvästi suojella ainakin 10 hehtaaria metsää.
Lue lisää
Shopping Cart
Vieritä ylös