Kesytön metsä

Yhdessä Oulu Urban Culture ry:n kanssa ideoidun Kesytön metsä -kampanjan tavoitteena on perustaa suojelualue Pohjois-Pohjanmaalle osana Oulun matkaa Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026.

”Oulu Urban Culture haluaa tehdä oman osansa ympäristön eteen käynnistämällä Kesytön metsä -kampanjan. Haluamme, että Oulu2026-toiminta versoaa kesyttömänä metsänä alueellamme vielä pitkälle tulevaisuuteen”, kertoo Oulu Urban Culturen toiminnanjohtaja Heikki Myllylahti.

Oulu Urban Culture toteuttaa Untamed Office ja The Nook -hankkeita sekä Frozen People -festivaalia osaksi Oulu2026-ohjelmaa. Yhdistys lahjoittaa Kesytön metsä -kampanjaan osan omista tuloistaan sekä kannustaa tapahtumien kävijöitä, yhteistyökumppaneita ja muita kulttuurin tekijöitä osallistumaan keräykseen.

Voit osallistua Kesytön metsä -kampanjaan tällä sivulla tai lahjoittamalla valitsemasi summan Luonnonperintösäätiön keräystilille. Toimi seuraavasti:

– Kirjoita saajaksi Luonnonperintösäätiö
– Siirrä summa lahjoitustilille FI78 5494 0950 0224 93
– Valitse lahjoitussumma
– Kirjoita viitenumerokenttään numero 210829

Keräyksen varoilla on tarkoitus hankkia metsää tai muita arvokkaita luonnonalueita Pohjois-Pohjanmaalta. Keräys on perustettu maaliskuussa 2023 ja se on voimassa kolme vuotta.

Lahjoita kampanjaan

Kesytön metsä

Lahjoita esimerkiksi: 10,00 

Vähimmäislahjoitus: 5,00 

Shopping Cart
Scroll to Top