Rytmikorjaamon metsä

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö perustivat tammikuussa 2023 keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue ensisijaisesti Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

”Idea keräyksen perustamisesta lähti halustamme olla mukana suojelemassa suomalaista luontoa ja vaikuttamassa siihen, että metsiä on jäljellä myös jälkipolville. Koimme Luonnonperintösäätiön tähän luontevaksi väyläksi ja otimme heihin yhteyttä. Kampanja on nyt käynnissä ja toivomme sille hyvää menestystä”, kertoo markkinointipäällikkö Annukka Heinämäki Selmu ry:stä.

Keräyksen yhteydessä Selmu ry lanseeraa ympäristölipun. Lipun voi ostaa Rytmikorjaamon keikkalipun yhteydessä ja ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys SELMU ry on kulttuurin runsaudensarvi, joka tarjoaa pitkin vuotta elävää musiikkia sekä erilaisia tapahtumia Seinäjoella. Yhdistyksen toiminta painottuu pääasiallisesti Vaasantiellä sijaitsevan Rytmikorjaamon Klubin keikkoihin ja tapahtumiin sekä kesäkuussa Törnävänsaaressa järjestettävään Provinssiin.

Voit osallistua Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan myös lahjoittamalla valitsemasi summan Luonnonperintösäätiön keräystilille. Toimi seuraavasti:
– Kirjoita saajaksi Luonnonperintösäätiö
– Siirrä summa lahjoitustilille FI78 5494 0950 0224 93
– Valitse lahjoitussumma
– Käytä viitenumeroa 210780

Keräyksen varoilla on tarkoitus hankkia metsä tai muu arvokas luontoalue ensisijaisesti Etelä-Pohjanmaalta. Mikäli sopivaa aluetta ei löydy Etelä-Pohjanmaalta, voidaan keräysvarat käyttää muulla tavoin pohjanmaalaisen luonnon suojeluun. Keräys on voimassa kolme vuotta.

(Kuva Haveri-Lampilan suojelualueelta Alavudelta: Helena Saikkonen)

Lahjoita kampanjaan

Rytmikorjaamon metsä

Lahjoita esimerkiksi: 10,00 

Vähimmäislahjoitus: 5,00 

Shopping Cart
Scroll to Top