Liity kummiksi

Liity Luonnonperintösäätiön kummiksi ja tue toimintaamme suomalaisen luonnon hyväksi jatkuvalla kuukausilahjoituksella.

Kummina saat ajankohtaista tietoa suojelukohteista, vuosilehden Uutisia ikimetsästä sekä kauniin diplomin, johon on kirjattu suojelemasi pinta-ala. Lisäksi voit seurata suojelupinta-alaasi Luonnonperintösäätiön mobiilisovelluksessa.

Näin liityt kummiksi

Säännöllinen kuukausilahjoitus on kummille helppoa ja vaivatonta. 

Lahjoitussumma

Valitse sinulle sopiva lahjoitussumma ja aloita tärkeän suojelutyön jatkuva tukeminen. Kummin lahjoitussumma on vähintään 10 € kuukaudessa tai 120 € vuodessa. Opiskelijoille, työttömille ja vähävaraisille alennettu maksu 5 €/kk tai 60 €/vuosi.

Maksutapa

Voit maksaa kuukausimaksun verkkosivujemme kautta maksukortilla, jolloin veloitamme maksun kortiltasi jatkossa automaattisesti kerran kuukaudessa. Halutessasi voit maksaa kuukausimaksun verkkopankissasi tekemällä toistuvaismaksun. Saat maksutiedot ja henkilökohtaisen viitenumeron sähköpostiisi täyttämällä alla olevan liittymislomakkeen.

Kummijäsenyys lahjaksi

Jos haluat antaa Luonnonperintösäätiön kummijäsenyyden lahjaksi toiselle henkilölle, valitse alla liittymislomakkeella Haluan antaa kummijäsenyyden lahjaksi.

Luonnonperintösäätiön mobiilisovellus

Lataa Luonnonperintösäätiö-sovellus Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta!

Luonnonperintösäätiö-sovellus tuo sinut lähemmäs säätiön suojelutyötä. Lue tuoreimmat suojelu-uutiset ja artikkelit, tutki suojelualueiden tietoja kartalla, osallistu kampanjoihin ja seuraa omaa lahjoitusprofiiliasi.

Metsän kummi

Kummina olet kanssamme tukemassa toimintaamme ja mahdollistamassa uusien suojelualueiden hankinnan.

Ikimetsät ovat elintärkeitä turvapaikkoja lukuisille lajeille ja korvaamattoman arvokkaita hiilivarastoja. Vanhojen, luonnontilaisten metsien suojeleminen on avainasemassa kiihtyvän lajikadon pysäyttämisessä.

Ikimetsien suojelu on myös tärkeä ilmastoteko. Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroilla puustoisia metsiä ja suojelee ne pysyvästi. Metsän kummina tuet Luonnonperintösäätiön suojelutyötä. Ikimetsät kiittävät sinua.

Aarnivalkea-Kivisuo. Kuva: Ari-Pekka Auvinen
Aarnivalkea-Kivisuo. Kuva: Ari-Pekka Auvinen
niina-rosenberg

Ota yhteyttä

Kysy lisää Luonnonperintösäätiön kummiohjelmasta tai anna palautetta ja auta meitä kehittämään kummitoimintaamme.

Niina Rosenberg

kummivastaava

puh. 050 554 6642
[email protected]

Shopping Cart
Scroll to Top