Liity kummiksi

Voit liittyä Metsän Kummiksi, Kuukkelimetsän Kummiksi tai Suokummiksi, ja tukea toimintaamme suomalaisen luonnon hyväksi jatkuvalla kuukausilahjoituksella.

Kummina saat ajankohtaista tietoa suojelukohteista, vuosilehden Uutisia ikimetsästä, postikortteja uusilta alueilta ja kauniin diplomin, johon on kirjattu suojelemasi pinta-ala.

Näin liityt kummiksi

Säännöllinen kuukausilahjoitus on kummille helppoa ja vaivatonta. Valitse sinulle tärkeä kummikohde ja aloita jatkuva kuukausilahjoittaminen valitsemallasi summalla. Kummin lahjoitussumma on vähintään 10 euroa kuukaudessa tai 120 euroa vuodessa, opiskelijoille ja vähävaraisille 5 euroa kuukaudessa tai 60 euroa vuodessa.

Kun olet täyttänyt liittymislomakkeen alla ja suorittanut maksukortilla ensimmäisen maksun, veloitamme maksun kortiltasi jatkossa automaattisesti kerran kuukaudessa. Kummina olet kanssamme tukemassa toimintaamme ja mahdollistamassa uusien suojelualueiden hankinnan.

Metsän kummi

Metsän kummi

Ikimetsät ovat elintärkeitä turvapaikkoja lukuisille lajeille ja korvaamattoman arvokkaita hiilivarastoja. Vanhojen, luonnontilaisten metsien suojeleminen on avainasemassa kiihtyvän lajikadon pysäyttämisessä. Ikimetsien suojelu on myös tärkeä ilmastoteko. Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroilla puustoisia metsiä ja suojelee ne pysyvästi. Metsän kummina tuet Luonnonperintösäätiön suojelutyötä. Ikimetsät kiittävät sinua.

Liity Metsän kummiksi

Kummin lahjoitussumma on vähintään 10 euroa kuukaudessa tai 120 euroa vuodessa, opiskelijoille ja vähävaraisille 5 euroa kuukaudessa tai 60 euroa vuodessa.
Tyhjennä

Kuukkelimetsän kummi

Luonnonperintösäätiön ja Kymenlaakson Lintutieteellisen Yhdistyksen yhteisen Kuukkelimetsä Kymenlaaksoon -kampanjan yhteydessä avattiin myös mahdollisuus ryhtyä Kuukkelimetsän kummiksi. Kuukkeli on pienin Suomessa elävä varislintu, joka viihtyy vanhoissa soisissa korpikuusikoissa, joissa puut ovat naavojen ja luppojen peitossa. Kuukkeli tarvitsee ympärilleen vanhoja, laajoja metsäalueita, jotka vähenevät etenkin eteläisessä Suomessa kiihtyvään tahtiin. Ryhtymällä Kuukkelimetsän kummiksi tuet kuukkeleille sopivien luonnonalueiden suojelemista ja luot turvapaikkoja kuukkeleille.

Liity Kuukkelimetsän kummiksi

Kummin lahjoitussumma on vähintään 10 euroa kuukaudessa tai 120 euroa vuodessa, opiskelijoille ja vähävaraisille 5 euroa kuukaudessa tai 60 euroa vuodessa.
Tyhjennä

Suokummi

Luonnonperintösäätiön ja Pohjanmaan luonnonsuojelupiirin aloittaman Suojelusuo Pohjanmaalle -kampanjan yhteydessä avattiin mahdollisuus ryhtyä Luonnonperintösäätiön Suokummiksi. Luonnontilaiset suot ovat monimuotoisen eliöstön aarreaittoja. Erityisen tärkeitä ne ovat useille hyönteis- ja lintulajeille. Ojittamattomat suot ovat myös merkittäviä hiilivarastoja ja niiden suojelu on tärkeässä asemassa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Koskemattomat suot ovat yhä harvinaisempia varsinkin Lapin eteläpuolisessa Suomessa. Liittymällä Luonnonperintösäätiön Suokummiksi tuet luonnontilaisten soiden suojelua ja pelastat turvapaikkoja elämälle.

Liity Suokummiksi

Kummin lahjoitussumma on vähintään 10 euroa kuukaudessa tai 120 euroa vuodessa, opiskelijoille ja vähävaraisille 5 euroa kuukaudessa tai 60 euroa vuodessa.
Tyhjennä

Liity kummiksi tai maksa kummimaksu verkkopankissa

Jos haluat maksaa kummimaksusi muulla tavoin kuin korttimaksulla suoraan sivuiltamme, pyydämme sinua noudattamaan näitä ohjeita.

Ilmoita sähköpostilla nimesi ja osoitteesi, kummimaksun suuruus (vähintään 10 €/kk tai 120 €/v, opiskelijoille ja vähävaraisille 5 €/kk tai 60 €/v) sekä maksatko sen kerran kuukaudessa vai kerran vuodessa.

Liityttyäsi Kummiksi voit myös tehdä verkkopankissasi kummimaksusta kuukausittain toistuvan maksun. Maksu suoritetaan Luonnonperintösäätiön tilille FI78 5494 0950 0224 93.

Liity Metsän Kummiksi: viitenumero 21050.
Liity Kuukkelimetsän Kummiksi: viitenumero 20268.
Liity Suokummiksi: viitenumero 20666.

Shopping Cart
Vieritä ylös