Stiftelsen för naturarvet

Vi köper naturområden och fredar dem permanent med hjälp av donerade medel

27
ÅR NATURSKYDDSARBETE
181
SKYDDADE OMRÅDEN
4691 ha
FREDAD NATUR

Vi är den enda landsomfattande aktören som erbjuder en direkt kanal till skydd av skogar. Alla donationer används för att anskaffa områden och bedriva skyddsprocess samt för att vårda de redan existerande naturskyddsområdena.

Naturskyddsområdena

Bekanta dig med de skyddade områdena

Stiftelsen för naturarvets syfte är att främja naturskydd och bevara naturområden i Finland. Genom köp eller donationer anskaffar stiftelsen lämpliga naturområden, främst skogar, och ansöker sedan om en permanent fridlysning enligt naturskyddslagen för dessa.

Aktuellt

Butik

Så här kan du skydda urskog

Det är lätt att understöda vår verksamhet. Välj bara ett område eller en kampanj, välj summa och donera en gång eller kontinuerligt. Du kan också köpa presentkort eller stödprodukter från vår onlinebutik.

Så här kan du stötta oss

Välj det sätt att skydda urskog som passar dig. Du kan ge en gåva, bli fadder, köpa ett gåvokort eller handla i vår gåvoshop.

Rikta ditt stöd

Du kan stötta oss generellt eller rikta din gåva till ett område som är betydelsefullt just för dig. Du kan även delta i våra kampanjer.

Tack!

Ditt stöd används för att freda urskogar och andra värdefulla naturområden permanent. Mer information om gåvornas verkan får du genom att följa Stiftelsen för naturarvets nyheter.

Varukorg
Rulla till toppen