Tukijoita

Luonnonperintösäätiön työ perustuu lahjoituksiin, joita säätiö saa lukuisten yksityisten ihmisten lisäksi useilta yrityksiltä ja yhteisöiltä. Yritykset ja muut tahot voivat tukea Luonnonperintösäätiötä, mutta se ei tarkoita sitä, että säätiö tukisi lahjoittavia tahoja tai tekisi näiden kanssa yhteistyötä. Luonnonperintösäätiö käyttää saamansa lahjoitusvarat tarkoituksensa mukaisesti luonnonsuojeluun.

On monia tapoja tukea Luonnonperintösäätiön toimintaa ja voimme myös yhdessä räätälöidä sopivan tukimuodon. Lahjoitukset ovat säätiölle äärimmäisen tärkeitä ja niiden avulla voimme yhdessä suojella suomalaista luontoa. Tervetuloa tukemaan Luonnonperintösäätiötä! 

Verohallitus on nimennyt Luonnonperintösäätiön tuloverotuksessa vähennyskelpoisten rahalahjoitusten saajaksi vuosiksi 2021-2025. Lisää tietoa löydät sivulta Lahjoitusten vähentäminen verotuksessa.

Luonnonperintösäätiöllä on rahankeräyslupa: RA/2020/921.

Yrityksiä

Yritykset ja yhteisöt voivat lahjoittaa Luonnonperintösäätiölle verovapaasti 50 000 euroon saakka. On monia tapoja tukea säätiön suojelutoimintaa ja voimme yhdessä räätälöidä sopivan tukimuodon. Liity sinäkin Luonnonperintösäätiön tukijoukkoon!

Yhteisöjä

Yhteisöt ovat tervetulleita tukemaan Luonnonperintösäätiön toimintaa. Yhteisötukijoiden on mahdollista saada nimensä Luonnonperintösäätiön sivulle. Yhteisöt saavat halutessaan myös kauniin sertifikaatin lahjoituksestaan.

Muita tukijoita

Monet erilaiset toimijat tukevat Luonnonperintösäätiön toimintaa. Tukijoiden on mahdollista saada nimensä Luonnonperintösäätiön sivuille. Tukijat saavat halutessaan myös kauniin sertifikaatin lahjoituksestaan.

Yhteistyössä

Luonnonperintösäätiö tekee yhteistyötä erilaisten luonnonsuojelutoimijoiden kanssa.

Muita tapoja tukea

On olemassa monenlaisia tapoja tukea Luonnonperintösäätiön toimintaa. Säätiön kanssa on mahdollista sopia erilaisista lahjoitustavoista, jotka voidaan räätälöidä yritykselle tai yhteisölle sopiviksi. 

Lahjoitusten vähentäminen verotuksessa

Verohallitus on nimennyt Luonnonperintösäätiön tuloverotuksessa vähennyskelpoisten rahalahjoitusten saajaksi vuosiksi 2021-2025. Saajaksi voidaan nimetä yleishyödyllinen yhteisö, jonka tarkoituksena on edistää tieteen, taiteen tai suomalaisen kulttuuriperinteen säilyttämistä.

Varain­hankinnan yhteystiedot

Toiminnanjohtaja

Pepe Forsberg

Viestintäpäällikkö

Juho Hakkarainen

Shopping Cart
Scroll to Top