Tukijoita

Luonnonperintösäätiön työ perustuu lahjoituksiin, joita säätiö saa lukuisten yksityisten ihmisten lisäksi useilta yrityksiltä ja yhteisöiltä. On monia tapoja tukea Luonnonperintösäätiön toimintaa ja voimme myös yhdessä räätälöidä sopivan tukimuodon. Yritystukijoille on olemassa kolme tukiluokkaa: Metsänystävät, Metsänkummit ja Metsänhaltiat. Myös yhteisöt ja muut toimijat ovat tervetulleita tukemaan Luonnonperintösäätiötä! 

Verohallitus on nimennyt Luonnonperintösäätiön tuloverotuksessa vähennyskelpoisten rahalahjoitusten saajaksi vuosiksi 2021-2025. Lisää tietoa löydät sivulta Lahjoitusten vähentäminen verotuksessa.

Luonnonperintösäätiöllä on rahankeräyslupa: RA/2020/921.

Yrityksiä

Yritykset ja yhteisöt voivat lahjoittaa Luonnonperintösäätiölle verovapaasti 50 000 euroon saakka. Yritystukijoille on olemassa kolme tukiluokkaa: Metsänystävät, Metsänkummit ja Metsänhaltiat.

Yhteisöjä

Yhteisöt ovat tervetulleita tukemaan Luonnonperintösäätiön toimintaa. Yhteisötukijat saavat nimensä Luonnonperintösäätiön sivulle lahjoittamalla vähintään 500 euroa vuodessa. Säätiölle lahjoittavat yhteisöt saavat halutessaan myös kauniin sertifikaatin lahjoituksestaan.

Muita tukijoita

Monet erilaiset toimijat tukevat Luonnonperintösäätiön toimintaa. Lahjoittamalla Luonnonperintösäätiölle vähintään 500 euroa vuodessa, on mahdollisuus saada nimensä Luonnonperintösäätiön tukijalistalle. Tukijat saavat halutessaan myös kauniin sertifikaatin lahjoituksestaan.

Yhteistyössä

Luonnonperintösäätiö tekee yhteistyötä erilaisten luonnonsuojelutoimijoiden kanssa.

Muita tapoja tukea

On olemassa monenlaisia tapoja tukea Luonnonperintösäätiön toimintaa. Säätiön kanssa on mahdollista sopia erilaisista lahjoitustavoista, jotka voidaan räätälöidä yritykselle tai yhteisölle sopiviksi. Selkeitä vaihtoehtoja ovat Luonnonperintösäätiön tukiluokat, mutta mahdollista on myös esimerkiksi tukiosuuden sisällyttäminen yrityksesi tuotteen hintaan.

Lahjoitusten vähentäminen verotuksessa

Verohallitus on nimennyt Luonnonperintösäätiön tuloverotuksessa vähennyskelpoisten rahalahjoitusten saajaksi vuosiksi 2021-2025. Saajaksi voidaan nimetä yleishyödyllinen yhteisö, jonka tarkoituksena on edistää tieteen, taiteen tai suomalaisen kulttuuriperinteen säilyttämistä.

Varain­hankinnan yhteystiedot

Toiminnanjohtaja

Pepe Forsberg

Viestintäpäällikkö

Juho Hakkarainen

Shopping Cart
Vieritä ylös