Suojele pala Itä-Suomea

Luonnonperintösäätiö avasi helmikuussa 2023 kampanjan itäsuomalaisen luonnon suojelun tehostamiseksi. Kampanjan tarkoituksena on vauhdittaa paitsi metsien, myös muiden arvokkaiden luontokohteiden rauhoittamista Itä-Suomen alueella.

Kampanja perustettiin Luonnonperintösäätiön saatua säännöllisesti yhteydenottoja maanomistajilta, jotka tarjoavat alueitaan säätiölle. Maanomistajien suojeluhalukkuuteen haluttiin säätiön piirissä vastata entistä tehokkaammin.

Suojele pala Itä-Suomea -keräykseen toivotaan useita kampanjakumppaneita ja runsaasti lahjoittajia. Keräykseen voivat osallistua kaikki, jotka haluavat vaikuttaa myönteisesti Itä-Suomen suojelutilanteeseen. Myös yritykset ovat tervetulleita suojelemaan itäsuomalaista luontoa Luonnonperintösäätiön kautta.

Luonnonperintösäätiölle voi myös tarjota myyntiin tai antaa vihjeitä mahdollisista suojelumetsistä Itä-Suomen alueella.

Voit osallistua Suojele pala Itä-Suomea -kampanjaan tällä sivulla tai lahjoittamalla valitsemasi summan Luonnonperintösäätiön keräystilille. Toimi seuraavasti:
– Kirjoita saajaksi Luonnonperintösäätiö
– Siirrä summa lahjoitustilille FI78 5494 0950 0224 93
– Valitse lahjoitussumma
– Kirjoita viitenumerokenttään numero 210803

Keräyksen varoilla on tarkoitus hankkia metsää tai muita arvokkaita luonnonalueita Itä-Suomesta. Keräys on perustettu helmikuussa 2023 ja se on voimassa kolme vuotta.

(Kuva Akanvaaran suojelualueelta Parikkalasta Timo Vartiainen)

Lahjoita kampanjaan

Suojele pala Itä-Suomea

Lahjoita esimerkiksi: 10,00 

Vähimmäislahjoitus: 5,00 

Shopping Cart
Scroll to Top