Tavastian metsä

Tavastia mukana suojelemassa ikimetsää

(Kuva: Pietari Purovaara)

Lokakuussa vuonna 1970 auennut helsinkiläinen Tavastia-klubi on yksi Euroopan vanhimmista yhä toimivista rock-klubeista. Nostalgisessa miljöössä esiintyy vuosittain laajalla skaalalla kotimaan isoimpia nimiä, kansainvälisiä vieraita ja tulevaisuuden tähtiä.

Tavastian 50-vuotisjuhlavuoden yksi tärkeistä tavoitteista on pohtia omaa rooliaan osana ilmastokriisiä ja sen ratkaisuja. Kulttuurillisesti merkittävänä tapahtumapaikkana Tavastia näkee yritysvastuunsa ulottuvan myös keikkapaikan fyysisten seinien ulkopuolelle. Huoli ympäristön tilasta on suuri, ja Tavastia haluaa olla mukana puolustamassa luontoa ja hillitsemässä ilmastonmuutosta.

Tavastia on aloittanut yhdessä Luonnonperintösäätiön kanssa kampanjan, jolla ohjataan tuloja sekä kerätään tukea Luonnonperintösäätiölle tarkoituksena löytää ja suojella pysyvästi suomalaista ikimetsää. Tavastian metsä -kampanjaan ohjataan varoja monin eri tavoin. Mukaan keräykseen haastetaan kaikki keikkakävijät, artistit, livealan toimijat ja yhteistyökumppanit.

”Haluamme olla mukana vaikuttamassa oman hiilijalanjälkemme aktiiviseen pienentämiseen, mutta myös jättämässä jälkipolville vähintäänkin suojeltua luontoa. Haluamme haastaa mukaan kaikki keikoilla kävijöistä artisteihin ja yhteistyökumppaneihimme asti pohtimaan keinoja ilmastokriisin hidastamiseksi ja luonnonvarojen säilyttämiseksi.”

Tavastia-klubin logo

Voit osallistua Tavastian metsä -kampanjaan myös lahjoittamalla valitsemasi summan Luonnonperintösäätiön keräystilille. Toimi seuraavasti:
– Kirjoita saajaksi Luonnonperintösäätiö
– Siirrä summa lahjoitustilille FI78 5494 0950 0224 93
– Valitse lahjoitussumma
– Käytä viitenumeroa 201951


Keräykseen kertyvillä varoilla on tarkoitus hankkia ikimetsä tai muu arvokas luontoalue ensisijaisesti Uudeltamaalta tai Hämeestä. Keräys on voimassa toistaiseksi.

Keräyksen eteneminen

97.023,10 €

Päivitetty 02.02.2023

Lahjoita kampanjaan

Tavastian metsä

Lahjoita esimerkiksi: 10,00 

Vähimmäislahjoitus: 5,00 

Shopping Cart
Scroll to Top