Kampanjer

Donera till kampanjer

Stiftelsen för naturarvet anordnar kampanjer med sina sponsorer för att samla in medel för anskaffning av nya skyddade områden. Donerade medel samlas in i flera regionala kampanjer, och det finns också flera olika temakampanjer och andra insamlingar i gång just nu. Föreningar och företag är välkomna som kampanjpartner!

Bekanta dig närmare med våra kampanjer nedan och ge en riktad gåva

Susimetsä. Kuva: Ville Heikkinen

Vargskogen

Stiftelsen för naturarvet samlar in medel för att beskydda en gammal skog som lämpar sig som revir för vargen. Genom vargskogsinsamlingen vill Stiftelsen för naturarvet påminna om vargens viktiga plats i Finlands natur.
Läs mer
Kuva: Tiina Pitkänen

Tickornas skog

Stiftelsen för naturarvet samlar medel för att beskydda en gammal skog med så mycket ticka som möjligt. Man hoppas särskilt hitta Tickornas skog i södra Finland.
Läs mer
Kuhankeittäjä kuva Ilpo Aalto

Sommargyllingens hemskog

Stiftelsen för naturarvet, föreningarna Etelä-Savon lintuharrastajat Oriolus ry, Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry och Kangasniemen Luonto ry, Håll Skärgården Ren rf och Södra Savolax distrikt vid Finlands naturskyddsförbund inledde en kampanj i juli 2021 vars syfte är att hitta och beskydda en hemskog för sommargyllingen i Södra Savolax. Kampanjens beskyddare är arkiater Risto Pelkonen. Sommargyllingen (Oriolus oriolus)…
Läs mer
Taavetti ja sarvipöllön poikanen. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Barnens skog

Stiftelsen för naturarvet och August Ludvig Hartwalls stiftelse startar tillsammans en insamling för att grunda och skydda ”Barnens skog”.
Läs mer
Varukorg
Rulla till toppen