Suomen Metsä

Suomen Metsä on hyväntekeväisyysaloite, jonka tavoitteena on Suomen metsien suojeleminen. Suomen Metsä -keräykseen lahjoitetut rahat käytetään hankkeen nimikkometsän ostoon. Tarkoituksena on löytää suojeltava metsäalue eteläisestä Suomesta, missä suojelutilanne on kaikkein heikoin ja rauhoitettuja alueita tarvitaan kipeimmin.

Sinä, minä, me! Voimme yhdessä suojella Suomen metsää ja pysäyttää lajikadon. Ole mukana pelastamassa maamme uhanalaisimpia elinympäristöjä, luonnontilaisia metsiä.

Suomen Metsä -aloitteeseen kuuluu pyöräilytapahtuma, joka järjestetään toukokuun 27. päivänä 2023. Tarkoitus on pyöräillä Helsingistä Hankoon. Reitti on pituudeltaan noin 130 kilometriä. Tuo pyöräsi, ystäväsi, työkaverisi ja perheesi! Ole osana ratkaisua! Osallistumalla voit auttaa suojelemaan Suomen metsiä ja olet mukana herättämässä huomiota samalla kun sinulla on hauskaa ystävien ja perheesi kanssa! Ainutlaatuinen tapahtuma ja sen yhteyteen perustettu keräys on tarkoitettu kaikille halukkaille. Osallistuminen ja rekisteröityminen tapahtumaan on ilmaista. Lisätietoa: https://suomenmetsa.fi/

Luonnonperintösäätiön maaliskuussa 2022 avaaman Suomen Metsä -keräyksen tarkoituksena on hankkia varoja uuden luonnonsuojelualueen perustamiseen. Metsää etsitään eteläisestä Suomesta, ensisijaisesti Uudeltamaalta, sopivan pyöräilymatkan etäisyydellä Helsingistä. Keräys on voimassa toistaiseksi.

Voit osallistua Suomen Metsä -keräykseen tekemällä lahjoituksen Luonnonperintösäätiön kotisivuilla tai lahjoittamalla valitsemasi summan suoraan Luonnonperintösäätiön keräystilille seuraavasti:

– Kirjoita saajaksi Luonnonperintösäätiö

– Siirrä valitsemasi summa lahjoitustilille FI78 5494 0950 0224 93

– Käytä viitenumeroa 202633

Keräyksen eteneminen

41.508,43 €

Päivitetty 29.05.2023

Lahjoita kampanjaan

Suomen Metsä

Lahjoita esimerkiksi: 10,00 

Vähimmäislahjoitus: 5,00 

[getlinks]
Shopping Cart
Scroll to Top