Luonnonperintösäätiö muuttanut uusiin toimitiloihin ja avannut uudet kotisivut

Luonnonperintösäätiön osoite on heinäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen Palokunnankatu 20, Hämeenlinna. Aiemmin toimistotilat sijaitsivat Raatihuoneenkadulla, joten muuttomatka oli lyhyt, mutta uudistus säätiön toiminnan kannalta merkittävä.

”Säätiön toiminnan kasvaessa paremmat ja yhtenäiset toimistotilat ovat tarpeen. Uudet tilat mahdollistavat entistä tehokkaamman varainkeruun Luonnonperintösäätiölle”, kommentoi Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg.

Toimistotilat sijaitsevat kakkoskerroksessa. Katutasoon Sibeliuksenkadun kulmaan avataan heinäkuun 14. päivä Luonnonperintösäätiön kauppa ja taidegalleria.

Toimistomuuton lisäksi Luonnonperintösäätiön kotisivut ovat kokeneet perinpohjaisen muodonmuutoksen. Uusia sivuja on suunniteltu ja valmisteltu kevään aikana ja ne avautuivat yleisölle kesäkuun lopussa. Verkkosivu-uudistuksen on Luonnonperintösäätiölle toteuttanut digitoimisto Sitely, jonka toisen perustajan Ilari Vallisaaren mukaan sivustouudistus oli heille erityisen tärkeä projekti.

”Mahdollisuus verkkosivuston uudistukseen tarjoutui hieman yllättäen, kun tiedustelimme alunperin Sitelyn mahdollisuuksia lahjoittaa asiakastilauksista osuuksia Luonnonperintösäätiön työhön. Samalla tuli puheeksi tarve ajankohtaiselle verkkosivustouudistukselle ja projekti käynnistyi vauhdikkaasti”, Vallisaari kertoo.

Uudet kotisivut ovat saaneet heti kiitosta käyttäjiltä. Mobiilikäytettävyys on parantunut huomattavasti ja sivut on tuotu näyttävästi tähän päivään. Sivujen kehittäminen yhdessä Sitelyn kanssa jatkuu edelleen niin, että sivuja parannetaan palvelemaan Luonnonperintösäätiön tukijoita entistä paremmin.

Kuvassa Heli Mether ja Arja Haakana Luonnonperintösäätiön Palokunnankadun toimistolla.

Jaa somessa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Uusimmat julkaisut

Pyysmäki Suojelualue Luonnonperintösäätiö Mikko Hovila

Pyysmäen metsä suojeluun Somerolla

Luonnonperintösäätiö osti komean metsän Somerolta Varsinais-Suomesta. Noin kahdeksan hehtaarin metsässä kohoaa kookkaita mäntyjä, vanhoja jykeviä rauduskoivuja sekä järeitä haapoja.
Lue lisää
Shopping Cart
Vieritä ylös