Luonnonperintösäätiö muuttanut uusiin toimitiloihin ja avannut uudet kotisivut

Luonnonperintösäätiön osoite on heinäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen Palokunnankatu 20, Hämeenlinna. Aiemmin toimistotilat sijaitsivat Raatihuoneenkadulla, joten muuttomatka oli lyhyt, mutta uudistus säätiön toiminnan kannalta merkittävä.

”Säätiön toiminnan kasvaessa paremmat ja yhtenäiset toimistotilat ovat tarpeen. Uudet tilat mahdollistavat entistä tehokkaamman varainkeruun Luonnonperintösäätiölle”, kommentoi Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg.

Toimistotilat sijaitsevat kakkoskerroksessa. Katutasoon Sibeliuksenkadun kulmaan avataan heinäkuun 14. päivä Luonnonperintösäätiön kauppa ja taidegalleria.

Toimistomuuton lisäksi Luonnonperintösäätiön kotisivut ovat kokeneet perinpohjaisen muodonmuutoksen. Uusia sivuja on suunniteltu ja valmisteltu kevään aikana ja ne avautuivat yleisölle kesäkuun lopussa. Verkkosivu-uudistuksen on Luonnonperintösäätiölle toteuttanut digitoimisto Sitely, jonka toisen perustajan Ilari Vallisaaren mukaan sivustouudistus oli heille erityisen tärkeä projekti.

”Mahdollisuus verkkosivuston uudistukseen tarjoutui hieman yllättäen, kun tiedustelimme alunperin Sitelyn mahdollisuuksia lahjoittaa asiakastilauksista osuuksia Luonnonperintösäätiön työhön. Samalla tuli puheeksi tarve ajankohtaiselle verkkosivustouudistukselle ja projekti käynnistyi vauhdikkaasti”, Vallisaari kertoo.

Uudet kotisivut ovat saaneet heti kiitosta käyttäjiltä. Mobiilikäytettävyys on parantunut huomattavasti ja sivut on tuotu näyttävästi tähän päivään. Sivujen kehittäminen yhdessä Sitelyn kanssa jatkuu edelleen niin, että sivuja parannetaan palvelemaan Luonnonperintösäätiön tukijoita entistä paremmin.

Kuvassa Heli Mether ja Arja Haakana Luonnonperintösäätiön Palokunnankadun toimistolla.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kivimäki. Kuva: Harri Hölttä

Uusi suojelumetsä Muuruvedelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut metsäalueen suojeltavaksi Muuruvedeltä Kuopiosta. Suojelualueeksi rauhoitettava Kivimäen metsä on laajuudeltaan noin kuusitoista hehtaaria. Luonnonperintösäätiöllä on ennestään Pohjois-Savossa seitsemän luonnonsuojelualuetta.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top