Ikimetsä-kauppa avataan keskiviikkona 14.7.

Luonnonperintösäätiö avaa Ikimetsä-nimeä kantavan myymälän Hämeenlinnaan keskiviikkona 14.7. Helanderin huutokaupan jälkihoidosta kummunnut tarve uudelle varainhankintakanavalle konkretisoitui pikaisella aikataululla Satakunnasta saadun täsmälahjoituksen avulla. Nimettömänä pysyttelevä palkittu luontokuvaaja halusi lahjoittaa Luonnonperintösäätiölle oman vanhan kamerakalustonsa lisäksi uuden tavan kerätä varoja tärkeätä suojelutyötä varten. Pienen pohdinnan jälkeen palaset loksahtelivat hyvin paikoilleen, joten myymälän ovet aukenevat asiakkaille keskiviikkona 14.7.2021.

Kauppa sijaitsee osoitteessa Sibeliuksenkatu 2, Hämeenlinna. Kauppa myy Luonnonperintösäätiön perinteisten tukituotteiden lisäksi lahjoituksien kautta kertynyttä taidetta, antiikkia ja muuta esineistöä.

Poikkeuksellisen mielenkiintoinen tuotevalikoima pitää sisällään esimerkiksi oopperalaulaja Jorma Hynnisen maalauksen, Martti Suosalon signeeratun esiintymisasun näytelmästä ”Mielipuolen päiväkirja” ja Madventuresin Rikun ja Tunnan TV-ohjelmassa käyttämät twerkkauspöksyt. Antiikin, keramiikan ja taidelasin puolelta myymälässä voi tehdä löytöjä Oiva Toikan, Tapio Wirkkalan ja Sami Yaffan kättentöiden osalta. Paikan päällä voi ihastella Linnan juhlista tuttuja asuja, valaisimia, patsaita, tietokirjallisuutta ja laukkuja. Tukituotteista metsälahjakortit, suositut T-paidat ja kortit on kätevää hakea suoraan myymälästä.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa ja vastaa mielellään kysymyksiin. Neuvontaa annamme testamenttien, lahjakirjojen ja Luonnonperintösäätiön toimintaa koskevien asioiden osalta.

Tervetuloa tekemään löytöjä, viihtymään ja rupattellemaan mukavia Hämeenlinnan linja-autoaseman vieressä sijaitsevaan Ikimetsä-myymälään!

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun. Kääpämetsäkampanjalla Luonnonperintösäätiö tahtoo muistuttaa, että käävillä on merkittävä rooli monimuotoisuuden ylläpitämisessä ja metsien luonnollisessa uusiutumisessa. Suomen metsissä voi tavata yli kaksisataa eri…
Lue lisää
Blue Forest

Blue Forest suojeluun Lopella

Luonnonperintösäätiö osti Vantaan kaupungilta poikkeuksellisen upean metsäalueen 340 000 euron hintaan. Luonnonperintösäätiön omistuksessa metsä rauhoitetaan ja suojeltuna se saa nimen Blue Forest.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös