Linkolan muistoalueiden julkistaminen herätti huomiota – keräys jatkuu

Syyskuussa pidettiin Luonnonperintösäätiön Ikimetsä-kaupassa Pentti Linkolan muistoalueiden julkistamistilaisuus, jossa oli paikalla toimittajia ja yleisöä. Tilaisuus oli myös suorana katsottavissa Luonnonperintösäätiön Youtube-kanavalla, jossa lähetystä seurasi ennätysyleisö.

Pentti Linkola pysyi vuonna 1995 perustamansa Luonnonperintösäätiön puheenjohtajana kuolemaansa saakka. Linkola kuoli keväällä 2020, jolloin perustettiin Pentti Linkolan muistokeräys. Säätiö kunnioitti perustajansa elämäntyötä hankkimalla syksyllä 2021 keräyksen tuottojen avustuksella Pentti Linkolan muistometsän ja Pentti Linkolan muistolehdon. Muistometsä ostettiin yhteistyössä Päijänteen Luonnonperintösäätiön kanssa, johtuen metsän harvinaisen suuresta pinta-alasta, puustoisuudesta ja korkeasta hinnasta.

Pentti Linkolan muistokeräys jatkuu yhä, sillä kerätyt tuotot eivät vielä kata muistoalueiden hankkimisen hintaa. Toiveena on myös laajentaa suojelualueita. Muistokeräykseen toivotaan edelleen runsaasti lahjoituksia, jotta arvokas muisto luonnonsuojelijasta säilyy sukupolvelta toiselle.

Muistoalueiden hankinnasta kerrottiin Luonnonperintösäätiön ja Päijänteen Luonnonperintösäätiön yhteisessä tiedotustilaisuudessa Hämeenlinnassa Ikimetsä-kaupassa. Striimauksen ja videoinnin toteutti digitoimisto Sitely, joka on myös tehnyt Luonnonperintösäätiön kotisivut. Muistoalueiden julkistamistilaisuus on katsottavissa Luonnonperintösäätiön YouTube-kanavalta.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top