Anneli Jussilan kirja julkistettiin Ikimetsä-puodissa

Anneli Jussilan Pentti Linkola ja minä -kirjan (Minerva 2021) julkistamistilaisuus pidettiin lokakuun viidentenä päivänä Luonnonperintösäätiön Ikimetsä-puodissa. Tilaisuudessa Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg haastatteli Anneli Jussilaa kirjan tiimoilta ja muusikko Osmo-Matias Merikallio esitti Eino Leinon runoja kitaralla ja pianolla säestäen. Paikalla oli kiinnostunutta yleisöä ja toimittajia. Haastattelun jälkeen Anneli Jussila signeerasi myynnissä olleita kirjoja.

Kirjoittamassaan kirjassa Luonnonperintösäätiön suojelujohtaja Anneli Jussila valottaa sitä, millainen Pentti Linkola oli kotioloissa – ystävänä, kumppanina ja työtoverina. Kirja tarjoaa intiimin näkökulman Linkolan henkilökohtaiseen elämään läheisen ystävän ja elämänkumppanin silmin nähtynä. Toisinajattelijan näkemykset kumpusivat lähes mystisestä luontoyhteydestä, joka johti myös Luonnonperintösäätiön perustamiseen. Anneli Jussila luotaa kirjassaan myös Linkolan näkemyksiä ja motiiveja sekä hänen merkitystään maamme kulttuurihistoriassa.

Pentti Linkola ja minä on tilattavissa Luonnonperintösäätiön verkkokaupasta.

(Kuvassa Osmo-Matias Merikallio, Pepe Forsberg ja Anneli Jussila. Kuva: Juho Hakkarainen)

Jaa somessa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

Uusimmat julkaisut

Myllyniityn suojelualue Valkeakoski

Myllyniityn metsä rauhoitetaan Valkeakoskella

Luonnonperintösäätiö teki kesällä kaupan Myllyniityksi nimettävästä metsäalueesta eteläisellä Pirkanmaalla. Myllyniitty sijaitsee Valkeakosken Painossa ja ulottuu Painonjärven rantaan. Suojelualueeseen kuuluu kaunis, luonnonuomassa juokseva pikkujoki, joka laskee Isosta Leppäjärvestä Painonjärveen.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös