Anneli Jussilan kirja julkistettiin Ikimetsä-puodissa

Anneli Jussilan Pentti Linkola ja minä -kirjan (Minerva 2021) julkistamistilaisuus pidettiin lokakuun viidentenä päivänä Luonnonperintösäätiön Ikimetsä-puodissa. Tilaisuudessa Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg haastatteli Anneli Jussilaa kirjan tiimoilta ja muusikko Osmo-Matias Merikallio esitti Eino Leinon runoja kitaralla ja pianolla säestäen. Paikalla oli kiinnostunutta yleisöä ja toimittajia. Haastattelun jälkeen Anneli Jussila signeerasi myynnissä olleita kirjoja.

Kirjoittamassaan kirjassa Luonnonperintösäätiön suojelujohtaja Anneli Jussila valottaa sitä, millainen Pentti Linkola oli kotioloissa – ystävänä, kumppanina ja työtoverina. Kirja tarjoaa intiimin näkökulman Linkolan henkilökohtaiseen elämään läheisen ystävän ja elämänkumppanin silmin nähtynä. Toisinajattelijan näkemykset kumpusivat lähes mystisestä luontoyhteydestä, joka johti myös Luonnonperintösäätiön perustamiseen. Anneli Jussila luotaa kirjassaan myös Linkolan näkemyksiä ja motiiveja sekä hänen merkitystään maamme kulttuurihistoriassa.

Pentti Linkola ja minä on tilattavissa Luonnonperintösäätiön verkkokaupasta.

(Kuvassa Osmo-Matias Merikallio, Pepe Forsberg ja Anneli Jussila. Kuva: Juho Hakkarainen)

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun. Kääpämetsäkampanjalla Luonnonperintösäätiö tahtoo muistuttaa, että käävillä on merkittävä rooli monimuotoisuuden ylläpitämisessä ja metsien luonnollisessa uusiutumisessa. Suomen metsissä voi tavata yli kaksisataa eri…
Lue lisää
Blue Forest

Blue Forest suojeluun Lopella

Luonnonperintösäätiö osti Vantaan kaupungilta poikkeuksellisen upean metsäalueen 340 000 euron hintaan. Luonnonperintösäätiön omistuksessa metsä rauhoitetaan ja suojeltuna se saa nimen Blue Forest.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös