Pentti Linkola ja minä — Elämää toisinajattelijan kanssa

26,00 

Millainen oli toisinajattelija Pentti Linkola kotioloissa – ystävänä, kumppanina ja työtoverina? Anneli Jussilan kirja tarjoaa intiimin näkökulman Pentti Linkolan monitahoiseen henkilökohtaiseen elämään läheisen ystävän ja elämänkumppanin silmin nähtynä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): kirja-pentti-linkola-ja-minä Osastot: , Avainsana tuotteelle

Millainen oli toisinajattelija Pentti Linkola kotioloissa – ystävänä, kumppanina ja työtoverina?

Anneli Jussilan kirja tarjoaa intiimin näkökulman Pentti Linkolan monitahoiseen henkilökohtaiseen elämään läheisen ystävän ja elämänkumppanin silmin nähtynä.
Kirjassa avataan Pentti Linkolan syvimpiä tuntoja. Toisinajattelijan näkemykset kumpusivat lähes mystisestä luontoyhteydestä, jota Pentti Linkola kutsui ”himmeän hehkun maaksi” ja jota hän koko elämänsä retkillään etsi.

Anneli Jussila ja Pentti Linkola tapasivat 1980-luvun lopulla. Linkola oli tuohon aikaan hyvin turhautunut siitä, että asiat menivät aina vain huonompaan suuntaan. Huoli maailman tulevaisuudesta sai Linkolan miettimään 1990-luvun alkupuolella myös radikaaleja toimintatapoja. Lopulta Linkola päätyi kuitenkin rauhanomaisiin vaikuttamistapoihin ja perusti Jussilan kanssa metsien suojeluun keskittyvän Luonnonperintösäätiön. Anneli Jussila luotaa kirjassaan myös Linkolan näkemyksiä ja motiiveja sekä hänen merkitystään maamme kulttuurihistoriassa.

Nimeke: Pentti Linkola ja minä — Elämää toisinajattelijan kanssa
Tekijät: Jussila, Anneli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523753419
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2021
Sivumäärä: 221

Paino 0.372 kg
Shopping Cart
Vieritä ylös

verkkokaupan tiedote

Teethän verkkokauppatilauksesi viimeistään 12.12.2021, jotta ehdimme toimittaa sen jouluksi. Hämeenlinnan kivijalkakauppamme palvelee torstaihin 23.12.21 klo 17 asti.