Yritykset tukemaan metsien suojelua

Nyt myös yritykset voivat tukea metsien suojelua Luonnonperintösäätiön kautta.

Säätiön kanssa on mahdollista sopia erilaisista lahjoitustavoista, jotka voidaan räätälöidä yritykselle sopiviksi. Selkeitä vaihtoehtoja ovat ryhtyminen yrityskummiksi tai tukiosuuden sisällyttäminen tuotteen hintaan.

Useat eri alojen yritykset ovat jo ryhtyneet tukemaan metsien suojelua Luonnonperintösäätiön kautta. Partoaitta, Fortum ja Familon ovat esimerkkejä yrityksistä, jotka tukevat säätiön suojelutyötä tuotteisiinsa sisältyvän tukiosuuden muodossa.
Luonnonperintösäätiö saa Partioaitan 365-klubin jäsenäänestyksen tuloksena pääosan vuoden 2019 ympäristöbonuksesta. Bonus koostuu vuonna 2019 tehdyistä klubilaisten ostoksista ja se lahjoitetaan säätiölle vuonna 2020, jolloin on mahdollista hankkia myös Partioaitan nimikkometsä.

Fortum on tuonut toukokuussa yritysasiakkaiden tuotevalikoimaan Vihreä-lisäarvopalvelun, jonka valitsemalla yritys saa käyttöönsä uusiutuvaa vesi-, tuuli-, aurinko- ja biovoimalla tuotettua energiaa. Jokaisesta tehdystä sopimuksesta lahjoitetaan tukiosa säätiön konkreettiseen metsiensuojelutyöhön.
 
Familon tukee Luonnonperintösäätiön työtä kahden Ikimetsä –tuotesetin kautta. Näiden aikaa kestävien, ilman muovia pakattujen vuodevaatteiden myynnistä lahjoitetaan säätiölle osuus ikimetsien suojeluun.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Luonnonperintösäätiön lahjoitustavaroita. Kuva: Niina Rosenberg

Säätiö saa monipuolisesti lahjoituksia luonnonsuojeluun

Luonnonperintösäätiö on vastaanottanut kuluneen syyskauden aikana rahalahjoitusten lisäksi runsaasti muitakin lahjoituksia metsiensuojelun hyväksi. Säätiölle on tarjottu muun muassa kiinnostavia tavaralahjoituksia sekä maa-alueita ja arvopapereita. Säätiössä lahjoitusvirtaa on seurattu tyytyväisenä ja kiitollisena.
Lue lisää
Kuva: Harri Hölttä

Uusi metsiensuojelualue Nurmijärvelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut luonnonsuojelullisesti arvokkaan metsäalueen Uudeltamaalta, Nurmijärven Parkkimäestä. Kunnan keskustan läheisyydessä olevan metsäalueen pinta-ala on 5,6 hehtaaria.
Lue lisää
Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös