Yritykset mukaan suojelutalkoisiin – Scandinavian Outdoor kerää varoja Luonnonperintösäätiölle

Kotimainen ulkoilu- ja retkeilykauppaketju Scandinavian Outdoor ryhtyy keräämään yhdessä asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa lahjoitusvaroja Luonnonperintösäätiölle. Lahjoitusvaroin on tarkoitus perustaa Elämää Ulkona -suojelualue, jota etsitään Etelä-Suomesta.

”Haluamme tukea luontoa konkreettisella tavalla ja kannustaa kaikkia ystäviämme mukaan osallistumaan. Elämää Ulkona -metsään kerättävien varojen avulla suojellaan suomalaista metsää pysyvästi. Sen vuoksi Luonnonperintösäätiö tuntui heti luontevalta kohteelta, jolle varoja kerätään ja jonka kanssa yhdessä luontoa suojellaan”, kertoo toimitusjohtaja Johanna Rantala Scandinavian Outdoorista.

Elämää Ulkona -hankkeessa ei ole kyse kertaluontoisesta lyhyen tähtäimen projektista, vaan jatkuvasta ponnistuksesta suomalaisen luonnon suojelemiseksi. Pitkäkestoisella kampanjallaan Scandinavian Outdoor haluaa tehdä konkreettisen teon luonnon hyväksi ja näyttää näin esimerkkiä myös muille yrityksille. Luonnonperintösäätiö toivookin lisää yrityksiä mukaan tukemaan luonnonsuojelua.

”Nyt on kiire pelastaa jäljellä olevia metsiä. Esimerkiksi Etelä-Suomen metsien suojeluaste on vain noin kolme prosenttia. Se on aivan liian vähän. Sen vuoksi toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi talkoisiin arvokkaiden luonnonmetsiemme suojelemiseksi”, Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg kertoo.

Osallistumisohjeet Scandinavian Outdoorin Elämää Ulkona -hankkeeseen löytyy kampanjasivuilta osoitteesta https://scandinavianoutdoor.fi/kampanjat/elamaa-ulkona-metsa

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kivimäki. Kuva: Harri Hölttä

Uusi suojelumetsä Muuruvedelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut metsäalueen suojeltavaksi Muuruvedeltä Kuopiosta. Suojelualueeksi rauhoitettava Kivimäen metsä on laajuudeltaan noin kuusitoista hehtaaria. Luonnonperintösäätiöllä on ennestään Pohjois-Savossa seitsemän luonnonsuojelualuetta.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top