Tule Virvatulen suotalkoisiin 15.–16.8.

Halsuan Virvatulen suolla tehdään lapiotöitä luonnon hyväksi 15.–16.8.2015. Talkoot järjestää Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiri.

Reilun 60 hehtaarin suo- ja metsäalue Virvatuli on yksi Luonnonperintösäätiön ja Pohjanmaan piirin suokampanjan keruutuotoilla ostetusta kolmesta suoalueesta. Alue sijaitsee Perhon rajalla, suojellun Penninkijoen koillispuolella. Hangasnevan-Säästöpiirinnevan laajalle Natura-alueelle on matkaa vain kilometrin verran.

Pääosin luonnontilaisen ja ojittamattoman suon keskiosalla on muutamia vähäisiä ojia, joiden sulkeminen edistää suon palautumista luonnontilaan.

Talkoovarusteiksi riittää reipas asenne, sään ja työn mukainen vaatetus sekä omat työvälineet, jos niitä on. Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri vastaa muonituksesta ja majoituksesta.

Lataa talkoo-ohjelma.

Kuva: Risto Sauso.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kivimäki. Kuva: Harri Hölttä

Uusi suojelumetsä Muuruvedelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut metsäalueen suojeltavaksi Muuruvedeltä Kuopiosta. Suojelualueeksi rauhoitettava Kivimäen metsä on laajuudeltaan noin kuusitoista hehtaaria. Luonnonperintösäätiöllä on ennestään Pohjois-Savossa seitsemän luonnonsuojelualuetta.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top