Muita tukijoita

Monet erilaiset toimijat tukevat Luonnonperintösäätiön toimintaa. Lahjoittamalla Luonnonperintösäätiölle vähintään 500 euroa vuodessa, on mahdollisuus saada nimensä Luonnonperintösäätiön tukijalistalle. Tukijat saavat halutessaan myös kauniin sertifikaatin lahjoituksestaan.

Hexvessel

Hexvessel tukee Luonnonperintösäätiötä kummina sekä lahjoittaa kymmenyksen When We Are Death -albuminsa (2016) tuotoista.

Kinastelevat korpit

Luontoaiheisiin erikoistunut taiteilija Teemu Järvi lahjoittaa jokaisesta myydystä Kinastelevat korpit -julisteesta 5 euroa Luonnonperintösäätiölle.

Eddan Jumalrunot

Eddan Jumalrunot -teoksen kuvittanut taiteilija Veera Pitkänen tukee Luonnonperintösäätiötä kummina, sekä lahjoittaa jokaisesta kauttaan myydystä kirjasta 5 euroa säätiön toimintaan. Kirjaa voi tiedustella taiteilijalta suoraan sähköpostitse [email protected]

Sulkia ja sammalia

Sulkia ja sammalia on Terttu Rajalan esikoisrunokokoelma. Se sisältää runoja ja valokuvia luonnosta. Kirjan valokuvat ovat puolison, luontokuvaaja Esko Rajalan, ottamia. Molemmat ovat biologeja ja luonnonystäviä.

Runokokoelma koostuu neljästä osasta. Kaksi ensimmäistä sisältää runoja metsästä ja suolta, tuulesta ja vedestä. Kolmas osa piirtää riipaisevan koskettavia kirjeitä tulevaisuudesta. Neljäs osa koostuu puolestaan proosarunoista maailmankaikkeudessa.

Runokirjan kirjoituspalkkiot ohjataan Luonnonperintösäätiölle. Säätiö käyttää saamansa lahjoitusvarat maanhankintaan suojelutarkoituksiin. Tilaukset runoilijalta: terttu.e.rajala (ät) gmail.com

Linnut on nukketeatterillinen tutkielma ja totinen kabaree, joka peilaa lintujen olemassaoloa ja elämää eri näkökulmista: suhteessa luontoon, ilmastonmuutokseen, historiaan ja meidän ihmisten käsityksiin linnuista erilaisina aikoina. Syksyn 2022 esitysten lipputuloista 35% käytetään ikimetsien suojeluun, minkä turvin Linnut -työryhmä tukee Luonnonperintösäätiötä 500 euron vuosittaisella lahjoituksella vähintään neljän vuoden ajan. Lisätietoja esityksestä: https://auraofpuppets.com/esitys/forsman-halme-kultala-latvala-sippola_turun-kaupunginteatteri_linnut/

Esa Hankonen

Esa Hankonen on avustanut Luonnonperntösäätiötä maastokatselmuksissa.

Jarkko Sandell lahjoittaa runoteoksensa Jos siivet, lennän (2014) tekijänoikeuspalkkiot Luonnonperintösäätiölle.

Samuli Arkko ja Jukka Rastas ovat lahjoittaneet teoksensa Kahdeksas vuodenaika: Löytöretkiä Puulalle (2014) myyntituottoja Luonnonperintösäätiölle metsiensuojeluun.

Valokuviaan ovat lahjoittaneet Luonnonperintösäätiön käyttöön muun muassa Jorma Ahola, Ari-Pekka Auvinen, Mikko Hovila, Lassi Kujala, Mauri Leivo, Keijo Luoto, Ilpo Piiroinen, Esko Rajala ja Risto Sauso.

Shopping Cart
Scroll to Top