Taidehuutokauppa lähestyy – ennakkohuutoja otetaan vastaan 3.6. alkaen

Luonnonperintösäätiön taidehuutokauppa järjestetään Huutokauppa Helanderilla 3.-11.6.2022. Mukaan huutokauppaan on lähtenyt yli 100 nimekästä taiteilijaa, muiden muassa Outi Pieski, Anna Retulainen, Kaisu Koivisto, Tero Laaksonen, Elina Merenmies ja Elina Brotherus. Huutokauppaan voi osallistua online-huutokauppana perjantaina 3.6.2022 klo 18 alkaen

Taiteilijat ovat lahjoittaneet huutokauppaan maalauksia, grafiikkaa, keramiikkaa, valokuvia ja veistoksia myytäväksi luonnon hyväksi. Nykytaiteen rinnalla on joitakin Nordean taidekokoelmasta lahjoitettuja vanhempia teoksia.

Lisätietoa ja ennakkohuutokauppa löytyy perjantaina kesäkuun 3. päivä alkaen osoitteessa www.helander.com.

Taidehuutokaupan tuotot käytetään luonnonmetsien ostoon ja suojeluun. Edellinen Luonnonperintösäätiön ja Helanderin yhteinen taidehuutokauppa järjestettiin heinäkuussa 2021. Tuolloin huutokauppaan osallistui yli 200 taiteilijaa ja se kerrytti huikeat 60 000 euroa metsiensuojeluun.

Tule mukaan huutamaan metsien puolesta!

Kuva:
Håkan Brunberg
Kauppatori, Guassi
38×39 cm

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top