Säätiö saa monipuolisesti lahjoituksia luonnonsuojeluun

Luonnonperintösäätiö on vastaanottanut kuluneen syyskauden aikana rahalahjoitusten lisäksi runsaasti muitakin lahjoituksia metsiensuojelun hyväksi. Säätiölle on tarjottu muun muassa kiinnostavia tavaralahjoituksia, metsä- ja maa-alueita sekä arvopapereita. Säätiössä lahjoitusvirtaa on seurattu tyytyväisenä ja kiitollisena.

”Olemme saaneet myyntiin esimerkiksi hienoa design-lasia ja arvokasta keramiikkaa. Kemijärveltä lahjoitettiin peltoa myyntiin, ja lisäksi olemme vastaanottaneet merkittäviä summia arvopapereina. Meidän käsissämme kaikki lahjoitukset konkretisoituvat suojelluiksi metsiksi”, kertoo Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg.

Rahalahjoitusten lisäksi Luonnonperintösäätiö ottaa vastaan metsiä, maata, kiinteistöjä ja irtainta omaisuutta. Säätiö hoitaa saatujen tavaralahjoitusten myynnin Ikimetsäpuodin tai huutokauppojen kautta. Lahjoituksista saadut tulot käytetään suojelualueiden ostoon ja metsiensuojelutyöhön. Merkittävä osa säätiön tuloista tulee testamenttien kautta.

”Joulun aika on lahjojen antamisen aikaa. Säätiölle lahjoittamalla luonnonystävä on konkreettisesti mukana ylläpitämässä elämän jatkumista ikimetsissä ja voi olla varma, että lahjoituksesta jää pysyvä jälki maankamaralle. Joululahjat kannattaa hankkia Luonnonperintösäätiön puodista, sillä samalla annat lahjan Suomen luonnolle. Otamme ilomielin vastaan lahjoituksia monissa muodoissa ja jaamme hyvää eteenpäin ikimetsien hyväksi”, Pepe Forsberg kertoo ja toivottaa hyvää joulumieltä kaikille ikimetsien ystäville.

LISÄTIETOA:
Pepe Forsberg, Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja,
puh. 050 552 2588, [email protected]

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös