Pentti Linkolan muistokeräys jatkuu

Huhtikuussa kuolleen Pentti Linkolan muistometsäkeräys jatkuu ja siihen toivotaan yhä lahjoituksia. Muistometsä pyritään hankkimaan vuonna 2021.

”Toiveena on löytää pinta-alaltaan laaja metsä eteläisestä Suomesta, Pentin retkeilymailta”, kommentoi Luonnonperintösäätiön suojelujohtaja Anneli Jussila.

Pentti Linkola perusti Luonnonperintösäätiön vuonna 1995 ja pysyi sen puheenjohtajana kuolemaansa saakka. Viimeisinä vuosikymmeninään Luonnonperintösäätiön toiminta oli Linkolalle keskeinen asia ja sen kautta hän löysi konkreettisen tavan suojella luontoa.

Pentti Linkolan muistometsäkeräykseen voi lahjoittaa Luonnonperintösäätiön verkkokaupassa osoitteessa https://www.luonnonperintosaatio.fi/linkolanmuistometsa tai lahjoittamalla Luonnonperintösäätiön lahjoitustilille:

– Valitse lahjoituksen saajaksi Luonnonperintösäätiö
– Lisää säätiön tilinumero FI78 5494 0950 0224 93
– Valitse lahjoitussumma
– Käytä viitettä 202015 tai tekstiä ”Pentti Linkolan muistometsä”.

Kuva: Tuomo Hurme.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kuva: Harri Hölttä

Uusi metsiensuojelualue Nurmijärvelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut luonnonsuojelullisesti arvokkaan metsäalueen Uudeltamaalta, Nurmijärven Parkkimäestä. Kunnan keskustan läheisyydessä olevan metsäalueen pinta-ala on 5,6 hehtaaria.
Lue lisää
Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös