Pentti Linkolan muistokeräys jatkuu

Huhtikuussa kuolleen Pentti Linkolan muistometsäkeräys jatkuu ja siihen toivotaan yhä lahjoituksia. Muistometsä pyritään hankkimaan vuonna 2021.

”Toiveena on löytää pinta-alaltaan laaja metsä eteläisestä Suomesta, Pentin retkeilymailta”, kommentoi Luonnonperintösäätiön suojelujohtaja Anneli Jussila.

Pentti Linkola perusti Luonnonperintösäätiön vuonna 1995 ja pysyi sen puheenjohtajana kuolemaansa saakka. Viimeisinä vuosikymmeninään Luonnonperintösäätiön toiminta oli Linkolalle keskeinen asia ja sen kautta hän löysi konkreettisen tavan suojella luontoa.

Pentti Linkolan muistometsäkeräykseen voi lahjoittaa Luonnonperintösäätiön verkkokaupassa osoitteessa https://www.luonnonperintosaatio.fi/linkolanmuistometsa tai lahjoittamalla Luonnonperintösäätiön lahjoitustilille:

– Valitse lahjoituksen saajaksi Luonnonperintösäätiö
– Lisää säätiön tilinumero FI78 5494 0950 0224 93
– Valitse lahjoitussumma
– Käytä viitettä 202015 tai tekstiä ”Pentti Linkolan muistometsä”.

Kuva: Tuomo Hurme.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Näkkälän ikimetsä. Kuva: Petri Haapala

Ylä-Lapin ikimetsäkeräys etenee huikeaa vauhtia

Huhtikuussa käynnistetty Ylä-Lapin ikimetsäkeräys etenee huimalla vauhdilla. Toukokuussa kerrottiin Luonnonperintösäätiön saamasta maalahjoituksesta Länsi-Lapista Hannukaisen kylällä Kolarissa. Viime viikolla säätiö teki pinta-alaltaan historiansa suurimmat maakaupat, kun se osti 220 hehtaarin alueen Enontekiöltä.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös