Pentti Linkola ja minä -kirjan julkistamistilaisuus

Lämpimästi tervetuloa Anneli Jussilan Pentti Linkola ja minä -kirjan (Minerva 2021) julkistamistilaisuuteen tiistaina 5.10. klo 12 Luonnonperintösäätiön Ikimetsä-puotiin osoitteeseen Sibeliuksenkatu 2 (linja-autoaseman vieressä), Hämeenlinna.

Tilaisuudessa Osmo-Matias Merikallio esittää Eino Leinon runoja kitaralla ja pianolla säestäen ja Pepe Forsberg haastattelee Anneli Jussilaa julkistettavan kirjan tiimoilta. Anneli Jussila signeeraa myynnissä olevia kirjoja.

”Millainen oli Suomen virallinen toisinajattelija Pentti Linkola kotioloissa – ystävänä, kumppanina ja työtoverina? Kirja tarjoaa intiimin näkökulman Pentti Linkolan monitahoiseen henkilökohtaiseen elämään läheisen ystävän ja elämänkumppanin silmin nähtynä. Kirjassa avataan Pentti Linkolan syvimpiä tuntoja. Toisinajattelijan näkemykset kumpusivat lähes mystisestä luontoyhteydestä. Anneli Jussila luotaa kirjassaan myös Linkolan näkemyksiä ja motiiveja sekä hänen merkitystään maamme kulttuurihistoriassa.”

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top