Muutoksia Luonnonperintösäätiön lahjoitussertifikaateissa

Luonnonperintösäätiölle tehtävien yleis-, alue- ja kampanjalahjoitusten sertifikaatteihin on tullut toivottuja muutoksia.

Jatkossa sertifikaatti tulee lahjoituksen tekijälle automaattisesti sähköpostilla hänen suoritettuaan maksun Luonnonperintösäätiön verkkokaupassa. Sertifikaatti lähetetään lahjoittajalle kaikista lahjoituksista riippumatta lahjoituksen suuruudesta. Järjestelmä täyttää kassalla annettujen tietojen perusteella nimet valmiiksi sertifikaattiin ja se lähetetään verkkokaupasta pdf -muodossa. Sertifikaatin voi valita joko itselle tai lahjaksi.

Verkkokaupasta on mahdollista tilata lisäksi kartonkinen sertifikaatti itselle tai lahjaksi viiden euron lisämaksusta, jolla katetaan käsittely- ja postituskuluja. Aiemmin kartonkisen sertifikaatin sai suoraan kaikista yli 50 euron lahjoituksista, mutta tästä käytännöstä luovutaan sertifikaattien sähköistämisen myötä.

Muutoksen myötä myös kampanjalahjoituksista on saatavilla sertifikaatti, josta käy ilmi, mihin keräykseen lahjoitus on kohdennettu. 

Lahjoitussertifikaattien ulkoasujen tuttu metsä- ja suomaisema pysyvät muutoksista huolimatta ennallaan. Tietyillä kampanjoilla, kuten Kuusinki vapaaksi! ja Suojele pala Pirkanmaata sertifikaatteja koristaa keräysten omat tunnukset.

Voit antaa meille palautetta sertifikaateista tai muista säätiötä koskevista asioista Luonnonperintösäätiön nettisivujen palautelomakkeen kautta.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top