Muutoksia Luonnonperintösäätiön lahjoitussertifikaateissa

Luonnonperintösäätiölle tehtävien yleis-, alue- ja kampanjalahjoitusten sertifikaatteihin on tullut toivottuja muutoksia.

Jatkossa sertifikaatti tulee lahjoituksen tekijälle automaattisesti sähköpostilla hänen suoritettuaan maksun Luonnonperintösäätiön verkkokaupassa. Sertifikaatti lähetetään lahjoittajalle kaikista lahjoituksista riippumatta lahjoituksen suuruudesta. Järjestelmä täyttää kassalla annettujen tietojen perusteella nimet valmiiksi sertifikaattiin ja se lähetetään verkkokaupasta pdf -muodossa. Sertifikaatin voi valita joko itselle tai lahjaksi.

Verkkokaupasta on mahdollista tilata lisäksi kartonkinen sertifikaatti itselle tai lahjaksi viiden euron lisämaksusta, jolla katetaan käsittely- ja postituskuluja. Aiemmin kartonkisen sertifikaatin sai suoraan kaikista yli 50 euron lahjoituksista, mutta tästä käytännöstä luovutaan sertifikaattien sähköistämisen myötä.

Muutoksen myötä myös kampanjalahjoituksista on saatavilla sertifikaatti, josta käy ilmi, mihin keräykseen lahjoitus on kohdennettu. 

Lahjoitussertifikaattien ulkoasujen tuttu metsä- ja suomaisema pysyvät muutoksista huolimatta ennallaan. Tietyillä kampanjoilla, kuten Kuusinki vapaaksi! ja Suojele pala Pirkanmaata sertifikaatteja koristaa keräysten omat tunnukset.

Voit antaa meille palautetta sertifikaateista tai muista säätiötä koskevista asioista Luonnonperintösäätiön nettisivujen palautelomakkeen kautta.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Luonnonperintösäätiön lahjoitustavaroita. Kuva: Niina Rosenberg

Säätiö saa monipuolisesti lahjoituksia luonnonsuojeluun

Luonnonperintösäätiö on vastaanottanut kuluneen syyskauden aikana rahalahjoitusten lisäksi runsaasti muitakin lahjoituksia metsiensuojelun hyväksi. Säätiölle on tarjottu muun muassa kiinnostavia tavaralahjoituksia sekä maa-alueita ja arvopapereita. Säätiössä lahjoitusvirtaa on seurattu tyytyväisenä ja kiitollisena.
Lue lisää
Kuva: Harri Hölttä

Uusi metsiensuojelualue Nurmijärvelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut luonnonsuojelullisesti arvokkaan metsäalueen Uudeltamaalta, Nurmijärven Parkkimäestä. Kunnan keskustan läheisyydessä olevan metsäalueen pinta-ala on 5,6 hehtaaria.
Lue lisää
Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös