Metsänvartijakutsun suosio yllätti – lisähakemuksia ei toistaiseksi oteta vastaan

Luonnonperintösäätiö julkaisi viime viikolla tiedotteen, jossa etsittiin metsänvartijoita säätiön suojelualueille. Hakemusten ja kyselyiden runsaus yllätti positiivisesti. Hakemuksia on saapunut niin paljon, ettei enempää hakemuksia toistaiseksi oteta vastaan.

Jos joillekin suojelualueillemme tarvitaan jatkossa metsänvartjoita, tästä tiedotetaan myöhemmin. Luonnonperintösäätiö ottaa yhteyttä metsänvartijatoimintaan valittuihin henkilöihin, kun hakemukset on ehditty käsitellä.

Suuri kiitos kaikille kiinnostuneille!

(Kuva Kukkialehdon suojelualueelta Anneli Jussila)

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Näkkälän ikimetsä. Kuva: Petri Haapala

Ylä-Lapin ikimetsäkeräys etenee huikeaa vauhtia

Huhtikuussa käynnistetty Ylä-Lapin ikimetsäkeräys etenee huimalla vauhdilla. Toukokuussa kerrottiin Luonnonperintösäätiön saamasta maalahjoituksesta Länsi-Lapista Hannukaisen kylällä Kolarissa. Viime viikolla säätiö teki pinta-alaltaan historiansa suurimmat maakaupat, kun se osti 220 hehtaarin alueen Enontekiöltä.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös