Metsänvartijakutsun suosio yllätti – lisähakemuksia ei toistaiseksi oteta vastaan

Luonnonperintösäätiö julkaisi viime viikolla tiedotteen, jossa etsittiin metsänvartijoita säätiön suojelualueille. Hakemusten ja kyselyiden runsaus yllätti positiivisesti. Hakemuksia on saapunut niin paljon, ettei enempää hakemuksia toistaiseksi oteta vastaan.

Jos joillekin suojelualueillemme tarvitaan jatkossa metsänvartjoita, tästä tiedotetaan myöhemmin. Luonnonperintösäätiö ottaa yhteyttä metsänvartijatoimintaan valittuihin henkilöihin, kun hakemukset on ehditty käsitellä.

Suuri kiitos kaikille kiinnostuneille!

(Kuva Kukkialehdon suojelualueelta Anneli Jussila)

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kuva: Harri Hölttä

Uusi metsiensuojelualue Nurmijärvelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut luonnonsuojelullisesti arvokkaan metsäalueen Uudeltamaalta, Nurmijärven Parkkimäestä. Kunnan keskustan läheisyydessä olevan metsäalueen pinta-ala on 5,6 hehtaaria.
Lue lisää
Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös