Luonnonperintösäätiön taidehuutokauppa käynnistyy 3.6.

Luonnonperintösäätiön kolmas taidehuutokauppa käynnistyy Huutokauppa Helanderilla tulevana viikonloppuna. Huutokauppaluettelo julkaistaan perjantaina 3.6.2022 klo 18, mistä alkaen huutoja on mahdollista asettaa.

Huutokauppa käydään online -huutokauppana osoitteessa www.helander.com. Aikaa huutamiseen on lauantaihin 11.6.2022 saakka. Huutokauppa sulkeutuu kohde kerrallaan minuutin välein klo 15 alkaen.

Huutokaupattavat teokset ovat nähtävillä ennakkoon Helanderin huutokauppakamarilla, missä näyttö on auki seuraavasti: 4.6. klo 10-14, 6.-10.6. klo 12-18 ja 11.6. klo 10-14.

Luonnonperintösäätiön taidehuutokauppaan on lahjoittanut teoksia yli 100 taiteilijaa, minkä lisäksi mukana on myös Nordean taidekokoelmasta lahjoituksena saatuja teoksia. Vuoden 2022 huutokaupan taiteilijoita ovat muiden muassa: Aulis BlomstedtElina BrotherusHåkan BrunbergSusanne GottbergSanna KannistoErkki KulovesiTero Laaksonen, Elina MerenmiesEsko MännikköKristina RiskaTuomo SaaliMarjatta TapiolaKristiina UusitaloKari Vehosalo ja Heikki Willamo.

Huutokauppa Helander on tukenut huutokaupan suunnittelua ja toteutusta merkittävästi, eikä peri huutokaupattavista teoksista vasaramaksua tai provisiota. Huutokaupasta kertyvät varat käytetään kokonaisuudessaan Luonnonperintösäätiön suojelualueiden hankintaan ja suojeluun.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun. Kääpämetsäkampanjalla Luonnonperintösäätiö tahtoo muistuttaa, että käävillä on merkittävä rooli monimuotoisuuden ylläpitämisessä ja metsien luonnollisessa uusiutumisessa. Suomen metsissä voi tavata yli kaksisataa eri…
Lue lisää
Blue Forest

Blue Forest suojeluun Lopella

Luonnonperintösäätiö osti Vantaan kaupungilta poikkeuksellisen upean metsäalueen 340 000 euron hintaan. Luonnonperintösäätiön omistuksessa metsä rauhoitetaan ja suojeltuna se saa nimen Blue Forest.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös