Luonnonperintösäätiön hallituksen ja toiminnanjohtajan yhteinen tiedote

Luonnonperintösäätiön hallitus ja toiminnanjohtaja ovat keskustelleet Fordin julkaisemasta videosta, joka viime päivinä on herättänyt keskustelua. Videosta on syntynyt käsitys, että Ford ja Luonnonperintösäätiö tekisivät yhteistyötä. Tämä ei pidä paikkaansa. Kyseisessä tapauksessa oli tiedotuksellista epäselvyyttä, mitä pahoittelemme. Luonnonperintösäätiön linja ei ole muuttunut: säätiötä saa tukea kuka vain, mutta Luonnonperintösäätiö ei tue ketään – paitsi suomalaista luontoa korpikerrossammalesta karhuun.

Jatkamme luonnonsuojelua riippumattomana toimijana. Saamme koko ajan tietoomme yhä uusia hienoja metsiä. Toivomme, että kaikki luonnonystävät voivat jatkossakin hyvillä mielin auttaa meitä niiden suojelemisessa.

11. tammikuuta 2023
Luonnonperintösäätiön hallitus ja toiminnanjohtaja

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kivimäki. Kuva: Harri Hölttä

Uusi suojelumetsä Muuruvedelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut metsäalueen suojeltavaksi Muuruvedeltä Kuopiosta. Suojelualueeksi rauhoitettava Kivimäen metsä on laajuudeltaan noin kuusitoista hehtaaria. Luonnonperintösäätiöllä on ennestään Pohjois-Savossa seitsemän luonnonsuojelualuetta.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top