Luonnonperintösäätiö kerää varoja Lasten metsä -hankkeeseen

Luonnonperintösäätiö ja August Ludvig Hartwallin säätiö aloittavat yhdessä keräyksen, jossa hankitaan varoja Lasten metsän perustamiseksi ja suojelemiseksi. August Ludvig Hartwallin säätiö on lahjoittanut keräykseen alkupääoman ja on mukana käynnistämässä hanketta. Metsän etsimisestä ja suojeluprosessista vastaa Luonnonperintösäätiö.

”Lasten metsäksi etsitään pohjoisesta Suomesta komeaa luonnonaluetta, jonne olisi helpot kulkuyhteydet, jotta lapsiryhmät ja perheet pääsisivät tutustumaan metsään helposti. Metsässä voisi järjestää tapahtumia ja opetusta. Hyvä sijainti olisi vaikkapa luonnonkauniin järven rannalla ja siellä voisi olla kiva mummonmökki, joka toimisi retkien tukikohtana”, visioi Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg.

”August Ludvig Hartwallin säätiön toiminnan ytimessä ovat lapset ja luonto. Näiden yhdistäminen Lasten metsä -hankkeen puitteissa tuntui erittäin luontevalta, hauskalta ja tärkeältä. Näemme hankkeen ikuisena investointina suomalaiseen luontoon, sekä mielekkäänä tapana opettaa lapsille enemmän metsistä”, sanoo August Ludvig Hartwallin säätiön hallituksen jäsen Camilla Hartwall.

Lasten metsän etsintä on jo alkanut ja suojelualue on tarkoitus perustaa, kun sopiva alue löytyy ja varat alueen hankintaan on kerätty. Keräykseen voi osallistua Luonnonperintösäätiön verkkokaupassa tai tekemällä lahjoituksen suoraan Luonnonperintösäätiön lahjoitustilille FI78 5494 0950 0224 93 käyttämällä viitenumeroa 202109.

Tarkemmat lahjoitusohjeet löytyvät Lasten metsän kampanjasivulta osoitteesta https://luonnonperintosaatio.fi/lasten-metsa

(Kuva: Ari-Pekka Auvinen)

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös