Luonnonperintösäätiö etsii varainhankintapäällikköä

Luonnonperintösäätiö on lahjoitusvaroin toimiva valtakunnallinen luonnonsuojeluorganisaatio, jonka tehokas toiminta on edelleen voimakkaassa kasvussa. Ostamme arvokkaita luonnonalueita ja hankimme niille pysyvän suojelun. Säätiönä teemme pienillä resursseilla suurta työtä, suurella sydämellä ja huumorintajuisessa tiimihengessä.

Pieneen, mutta monitaitoiseen tiimiimme haetaan nyt uudeksi jäseneksi varainhankintapäällikköä, joka täyttää seuraavat kriteerit parhaalla mahdollisella tavalla:

    • tuntee varainhankinnan kenttää ja käytäntöjä monipuolisesti ja on tottunut tekemään erilaisia apuraha- ja muita varainhankintaan liittyviä hakemuksia
    • tuntee hyvin säätiöiden toimintaa ja työskentelee tottuneesti yhteistyössä erilaisten säätiöiden ja muiden yhteisöjen kanssa
    • on suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon
    • on hankkinut kaupallista osaamista koulutuksen ja/tai kokemuksen kautta
    • työskentelee ja viestii sujuvasti ainakin suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksi
    • on vahva moniosaaja, oppii uutta nopeasti ja tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin
    • kykenee hyvin sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteistyöhön tiimin jäsenenä
    • on luonnonsuojeluhenkinen ja kokee Luonnonperintösäätiön arvot myös omikseen
    • tuo oman iloisen ja huumorintajuisen persoonansa täydentämään säätiön vahvaa tiimiä

Hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa kannattaa lähettää välittömästi osoitteella [email protected], sillä haastattelemme sopivat ehdokkaat heti heidän ilmaantuessaan.

Palkkaamme varainhankintapäällikön mahdollisimman pian. Lähetä siis hakemuksesi viimeistään 24.3.2021. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Pepe Forsberg, 040 866 9696
[email protected]

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Luonnonperintösäätiön lahjoitustavaroita. Kuva: Niina Rosenberg

Säätiö saa monipuolisesti lahjoituksia luonnonsuojeluun

Luonnonperintösäätiö on vastaanottanut kuluneen syyskauden aikana rahalahjoitusten lisäksi runsaasti muitakin lahjoituksia metsiensuojelun hyväksi. Säätiölle on tarjottu muun muassa kiinnostavia tavaralahjoituksia sekä maa-alueita ja arvopapereita. Säätiössä lahjoitusvirtaa on seurattu tyytyväisenä ja kiitollisena.
Lue lisää
Kuva: Harri Hölttä

Uusi metsiensuojelualue Nurmijärvelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut luonnonsuojelullisesti arvokkaan metsäalueen Uudeltamaalta, Nurmijärven Parkkimäestä. Kunnan keskustan läheisyydessä olevan metsäalueen pinta-ala on 5,6 hehtaaria.
Lue lisää
Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös