Luonnonperintösäätiö avasi japaninkieliset internetsivut

Luonnonperintösäätiö pyrkii tiedottamaan työstään yhä enemmän kansainvälisesti. Tuorein aluevaltaus on japaninkielisten internetsivujen avaaminen. Japanilaiset ovat osoittaneet kiinnostusta Suomea ja Suomen luontoa kohtaan, ja japaninkielisillä sivuilla säätiö haluaa kokeilla mahdollisuutta saada konkreettista tukea metsiemme suojeluun Japanista. Aiemmin on saatu hyviä kokemuksia englanninkielisestä sivustosta, joka on herättänyt kiinnostusta Hollantia ja Kanadaa myöten. Tällä tavoin on jo saatu ulkomaisia tukijoita.

Japaninkieliset sivut on laatinut Suomessa asuva ja työskentelevä japanilainen säveltäjä Shinji Kanki. Hän valmistelee myös Pentti Linkolan Voisiko elämä voittaa – kirjan kääntämistä japaniksi. Sivut on toteuttanut Osuuskunta Viestintäverso.

Kuva: Aittosaari. Anneli Jussila.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Näkkälän ikimetsä. Kuva: Petri Haapala

Ylä-Lapin ikimetsäkeräys etenee huikeaa vauhtia

Huhtikuussa käynnistetty Ylä-Lapin ikimetsäkeräys etenee huimalla vauhdilla. Toukokuussa kerrottiin Luonnonperintösäätiön saamasta maalahjoituksesta Länsi-Lapista Hannukaisen kylällä Kolarissa. Viime viikolla säätiö teki pinta-alaltaan historiansa suurimmat maakaupat, kun se osti 220 hehtaarin alueen Enontekiöltä.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös