Lämmin kiitos tukijoille ja iloa tulevaan vuoteen!

Sydämellinen kiitos lahjoittajillemme, suojelutyötämme tukeneille ja yhteistyökumppaneille.

Luonnonperintösäätiö täytti 20 vuotta ja juhlisti merkkivuottaan monin tavoin. Juhlakirja Turvapaikkoja elämälle julkaistiin keväällä ja on löytänyt tiensä lukijoiden ja tukijoiden luo. Elokuussa säätiö ja 10 vuotta täyttänyt Ikimetsän ystävät ry juhlivat kymmenvuosiaan yhdessä Lopen Yli-Myllyssä. Marraskuun lopulla Hämeenlinnassa pidetty juhlaseminaari keräsi satapäisen yleisön kuulemaan ja katsomaan esityksiä säätiöstä, suojelusta, suojelualueiden elämästä ja metsän merkityksestä.

Uusia suojelualueita saatiin juhlavuoden tiimellyksessä hankituksi kaksi, pinta-alaltaan yhteensä reilut 31 hehtaaria. Erityinen ilonaihe kuitenkin on, että vuosien neuvottelujen päätteeksi Kokemäen Tapiolanvainion hieno lahopuustoinen metsä päätyi suojeluun. Kaupan rahoitti Suomen luonnonsuojeluliiton Satakunnan piiri Arvi ja Eija Laaksosen jättämän perinnön turvin. Perhon Syrjäjoelta saatiin puolestaan Pohjanmaalle jo kolmas suojelusuo vuonna 2012 alkaneessa suokampanjassa. Kaikkiaan suojelualueita on nyt 971 hehtaaria.

Tulevaan vuoteen on hyvä astua – tarjolla on luonnoltaan arvokkaita metsiä, joiden suojeluun lukuisat lahjoituksenne antavat mahdollisuuden tarttua.

Lue enemmän Luonnonperintösäätiön vuosilehdestä Uutisia ikimetsästä 10/2015, jonka voit ladata pdf-tiedostona Vuosilehdet-sivulta tai suoraan Uutisia ikimetsästä 10/2015 – tiedosto avautuu uuteen ikkunaan.

Toivotamme rauhallista joulua ja eläväistä vuotta 2016.

Luonnonperintösäätiön väki

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top