Yritysten Joululahjoitus

Joulutervehdys yhdessä Luonnonperintö­säätiön kanssa

Anna yrityksesi joululahja ikimetsille

Luonnonperintösäätiö on vuodesta 1995 alkaen suojellut suomalaista luontoa, ensisijaisesti uhanalaista metsää. Säätiön toiminta-ajatus on luonnonsuojelun edistäminen ja luonnonalueiden säilyttäminen. Säätiö hankkii omistukseensa luonnonalueita ja hakee niille luonnonsuojelulain mukaisen pysyvän rauhoituksen.

Yritykset ja muut organisaatiot voivat tukea Luonnonperintösäätiön suojelutyötä antamalla joululahjoituksen Suomen luonnolle. Tekemällä vähintään 500 euron lahjoituksen, saat lahjoituksesta kertovan sähköisen kortin käyttöösi yrityksesi tai organisaatiosi nimellä. Sen avulla voit kiittää yhteistyökumppaneita, sidosryhmiä, työyhteisöä, asiakkaita ja muita tärkeitä tahoja kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua.

Lahjoitus luonnonsuojeluun on vaikuttava ympäristöteko ja hyvä vaihtoehto yritysten perinteisille liikelahjoille.

Tekemällä lahjoituksen Suomen luonnolle kerrot yrityksesi kestävistä arvoista ja yritysvastuun kunnioittamisesta. Aineeton joululahja on eettinen valinta. Sen avulla tuet luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä ja hillitset omalta osaltasi ilmastonmuutosta.

Maksutapoina joululahjoitukselle on verkkolasku, korttimaksu ja verkkopankki. Lahjoituksen tehtyäsi tai verkkolaskun tilattuasi saat käyttöösi sähköisen kortin, jolla voit toivottaa hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle.

Luonnonperintösäätiölle lahjoitetun summan voi vähentää yhteisöverotuksessa. Lue lisää verovähennyksestä >>

Anna yrityksesi joululahja ikimetsille

Luonnonperintösäätiön joulutervehdys sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille ja organisaatiolle. Lahjoitussumma on vapaavalintainen. Joululahjoitus käytetään luonnonsuojelutyöhön, josta Luonnonperintösäätiö tiedottaa jatkuvasti omissa kanavissaan. Ole mukana tekemässä kestävämpää tulevaisuutta ja luomassa turvapaikkoja uhanlaisille lajeille!

niina-rosenberg

Ota yhteyttä

Kysy lisää yrityksen joulutervehdyksestä tai muista lahjoitustavoista.

Niina Rosenberg

viestintäasiantuntija
puh. 050 554 6642
[email protected]
Shopping Cart
Scroll to Top