Kuvia kesän 2019 tapahtumista

Luonnonperintösäätiössä tehtiin töitä metsien hyväksi myös lämpiminä kesäkuukausina. Padasjoen suojelualueella Rouvalassa järjestettiin kolmet talkoot, joissa muun muassa istutettiin satoja puita. Loppukesällä Luonnonperintösäätiö sai vieraita Portugalista, kun paikallinen luonnonsuojeluyhdistys Quercus vieraili Hämeenlinnassa.

Lappeenrannan Riihilahdessa hoidettiin elokuussa perinnebiotooppia niittämällä.

Huhtikuun lopun talkoot Padasjoen Rouvalassa

SONY DSC

Kesäkuun alun talkoot Rouvalassa

Paikalla lahjoittajatahon Estée Lauderin edustajia ja somevaikuttajia.

Portugalilaisen Quercus-yhdistyksen vierailu

Portugalilainen luonnonsuojeluyhdistys Quercus kävi Luonnonperintösäätiön vieraana. Puolin ja toisin kerrottiin toiminnastamme ja Quercus osti myös palan ikimetsää Tomteskogista Porvoon läheltä.  Vierailu oli osa Erasmus+-ohjelmaa ”Capacity building to promote green citizenship”.

Aulangon Metsälammella. Vasemmalta Paula, Carina, Lopo ja Paula. Kuva AJ

Aulangon kansallismaiseman äärellä. Vasemmalta Lopo, Paula, Anneli ja Paula. Kuvaaja Carina.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kuva: Harri Hölttä

Uusi metsiensuojelualue Nurmijärvelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut luonnonsuojelullisesti arvokkaan metsäalueen Uudeltamaalta, Nurmijärven Parkkimäestä. Kunnan keskustan läheisyydessä olevan metsäalueen pinta-ala on 5,6 hehtaaria.
Lue lisää
Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös