Kummien määrä huimassa kasvussa

Luonnonperintösäätiön suojeluvuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin: uusia kummeja eli säännöllisiä kuukausilahjoittajia on tullut lyhyessä ajassa ennätysmäärä.

Kaikkiaan Luonnonperintösäätiön kummeja on tällä hetkellä noin kaksituhatta. Viime viikolla uusia kummeja on rekisteröity peräti seitsemänkymmentä, ja lisää kuukausilahjoittajia liittyy suojelurintamaan kaiken aikaa.

”Kehitys näyttää luonnonsuojelun kannalta lupaavalta. Säännöllisten lahjoittajien tuki on äärimmäisen arvokasta, sillä vain sen avulla saamme metsiä suojeluun. Tälläkin hetkellä meillä on useita tärkeitä suojelukohteita työpöydällä, ja niiden pelastamiseen tarvitaan lisää lahjoituksia”, kertoo Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg.

Luonnonperintösäätiön kummina kuka tahansa voi tukea ikimetsien suojelua säännöllisen kuukausilahjoituksen muodossa. Kummit saavat ajankohtaista tietoa Luonnonperintösäätiön suojelukohteista, vuosilehden Uutisia ikimetsästä sekä kauniin diplomin, johon on kirjattu kummin suojelema pinta-ala. Suojelupinta-alan kehitystä voi seurata uudessa Luonnonperintösäätiön mobiilisovelluksessa, joka on ladattavissa sovelluskaupasta.

”Mobiilisovellusta on ladattu jo ihan mukavasti ja siitä on saatu erittäin hyvää ja hyödyllistä palautetta. Nyt keräämme käyttäjäkokemuksia, eli kannattaa ladata sovellus omaan puhelimeen, testata sitä, niin kehitetään appia yhdessä parempaan suuntaan. Ja juuri nyt on hyvä aika liittyä Luonnonperintösäätiön kummiksi, jotta saadaan upeat metsät pelastettua hakkuiden kynsistä”, Pepe Forsberg kannustaa.  

Kummiksi liittyminen onnistuu Luonnonperintösäätiön kotisivujen kautta osoitteessa https://luonnonperintosaatio.fi/lahjoita/liity-kummiksi/ 

(Kuva Aarnivalkea-Kivisuon suojelualueelta Ari-Pekka Auvinen)

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top