Jukka Nousiainen täytti vuosia ja kerää rahaa metsien suojeluun

Soolotuotannostaan, Räjäyttäjistä ja Jytämimmeistä tunnettu muusikko ja lauluntekijä Jukka Nousiainen täytti syyskuussa 40 vuotta ja käynnisti sen kunniaksi syntymäpäiväkeräyksen Luonnonperintösäätiölle ja sen kautta vanhojen metsien suojeluun.

”Jos haluat antaa lahjan, anna se samantien jälkipolvillekin ja laita haluamasi summa Luonnonperintösäätiölle!
Kerätään hemmetisti rahaa ja hankitaan metsää suojeltavaksi”, Nousiainen kommentoi Facebook-sivullaan.

Nousiaisen syntymäpäiväkeräys jatkuu vielä syksyn keikkojen ajan. Siihen voi osallista lahjoittamalla vapaavalintaisen summan Luonnonperintösäätiön lahjoitustilille:
– Kirjoita saajaksi Luonnonperintösäätiö
– Siirrä valitsemasi summa lahjoitustilille FI78 5494 0950 0224 93
– Käytä viitenumeroa 202138

Keräykseen on mahdollista osallistua myös Facebookin varainkeruukampanjan kautta tai lahjoittamalla käteistä rahaa Jukka Nousiaisen keikoilla mukana kiertävään Luonnonperintösäätiön rahalippaaseen.

Jukka Nousiaisen kotisivut

(Kuvassa Jukka Nousiainen & Kumpp Tullikamarin Pakkahuoneella Tampereella 22.9.2021. Kuva: Juho Hakkarainen)

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kuva: Johanna Viitanen

Blue Forest -huutokauppa toi 11 404 euroa luonnonsuojeluun

Von Hertzen Brothers -yhtyeen ja Luonnonperintösäätiön järjestämä Blue Forest -artistihuutokauppa päättyi keskiviikkona 21. syyskuuta. Kaikki huippuartistien huutokauppaan lahjoittamat esineet saatiin myytyä eli jokainen kohde saavutti vähintään 500 euron lähtöhinnan. Yhteensä huutokaupalla kerättiin 11 404 euroa.
Lue lisää

Ullatievan suojelualue laajeni Ylä-Lapissa

Luonnonperintösäätiön Ylä-Lapin ikimetsäkampanja on taas ottanut merkittävän harppauksen eteenpäin, kun säätiö osti 54 hehtaarin metsäalueen Enontekiöltä. Alue liitetään osaksi Ullatievan 12 hehtaarin suojelualuetta.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös