Ikimetsägalleriassa esillä Juho Hakkaraisen maalauksia

Luonnonperintösäätiön Ikimetsägalleriassa on esillä Juho Hakkaraisen maalauksia lauantaihin 15.4. saakka.

40 vuotta kesken -näyttely esittelee tamperelaisen Juho Hakkaraisen (s. 1983) maalauksia vuosien varrelta. Teosten pääasiallinen maalaustekniikka on akryyliväri, johon on usein sekoitettu hiekkaa. Hakkarainen ammentaa maalaustaiteen ikiaikaisista voimavaroista: värien sykkeestä, rytmikkäistä kompositioista ja siveltimenkäytön kerroksellisuudesta. Maalauksista sanottua: ”Hakkaraisen ihmis- ja eläinhahmot elävät myyttisessä aikajatkumossa, jossa yhdistyy arkkityyppiset muistumat ja oleminen tässä ja nyt. Teokset ovat samanaikaisesti luonnosmaisen spontaaneja ja huolellisesti viimeisteltyjä.”

Juho Hakkaraisen 40 vuotta kesken on esillä Luonnonperintösäätiön Ikimetsägalleriassa (osoitteessa Palokunnankatu 20b, Hämeenlinna) 30.3.-15.4.2023. Näyttely on auki arkisin ja lauantaisin kello 12-16.

Teosten myyntihinnasta lahjoitetaan puolet Luonnonperintösäätiölle suoraan metsäalueiden ostoon.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kivimäki. Kuva: Harri Hölttä

Uusi suojelumetsä Muuruvedelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut metsäalueen suojeltavaksi Muuruvedeltä Kuopiosta. Suojelualueeksi rauhoitettava Kivimäen metsä on laajuudeltaan noin kuusitoista hehtaaria. Luonnonperintösäätiöllä on ennestään Pohjois-Savossa seitsemän luonnonsuojelualuetta.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top