Ikimetsägalleria avataan Hämeenlinnassa

Taiteilijoiden ja Luonnonperintösäätiön yhteinen suojelutyö etenee vauhdikkaasti. Taidehuutokauppojen ja Ikimetsäpuodin rinnalle avataan Ikimetsägalleria Hämeenlinnaan.

Luonnonperintösäätiön Ikimetsägalleria sijaitsee keskeisellä paikalla osoitteessa Palokunnankatu 20 b, aivan Ikimetsäpuodin vieressä, linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä.

Galleriatilat soveltuvat monenlaisten näyttelyiden ja tilaisuuksien järjestämiseen. Gallerian aukioloaikoja ja näyttelytoimintaa suunnitellaan parhaillaan ja siitä tiedotetaan tarkemmin lähiaikoina. Tarkoitus on järjestää Ikimetsägalleriassa myös taiteilijatapaamisia ja muita Luonnonperintösäätiön toimintaa tukevia tilaisuuksia.

Ikimetsägallerian avajaisnäyttelyssä nähdään Taneli Eskolan metsäaiheista valokuvataidetta kahdessa kerroksessa. Avajaiset ovat torstaina 2.2. klo 17 ja sinne ovat tervetulleita kaikki Luonnonperintösäätiön ja kulttuurin ystävät.

Kulttuuriväki on viime aikoina lähtenyt laajalla rintamalla tukemaan säätiön toteuttamaa luonnonsuojelutyötä. Yhdessä taiteilijoiden kanssa on järjestetty muun muassa useita onnistuneita huutokauppoja, joista on saatu merkittäviä summia suoraan luonnonsuojeluun.

”Ikimetsägallerian avaaminen Hämeenlinnaan Ikimetsäpuodin viereen on johdonmukainen jatkoaskel monipuolisessa suojelutoiminnassa. Taiteilijat ovat osoittaneet voimakasta luonnonsuojelutahtoa, mikä on ikimetsien kannalta erityisen ilahduttavaa. Yhdessä pelastamme arvokkaita luonnonalueita hakkuiden kynsistä ja luomme turvapaikkoja elämälle”, kertoo Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top