Blue Forest-huutokauppa käy vilkkaana Ikimetsäpuodissa

Luonnonperintösäätiön ja Von Hertzen Brothersin yhteinen Blue Forest – huutokauppa on käynnissä Luonnonperintösäätiön virtuaalisessa Ikimetsäpuodissa https://ikimetsapuoti.fi/blueforest/

Huutokaupassa on myynnissä kaksitoista nimekkään suomalaisen taiteilijan teosta, jotka ovat saaneet inspiraationsa Von Hertzen Brothersin uudesta albumista Red Alert in the Blue Forest. Kukin taiteilija on tehnyt levyn yhdestä kappaleesta oman taiteellisen visionsa mukaisen taulun ja yksi teos kuvaa albumia kokonaisuutena.

Blue Forest -huutokauppaan osallistuvat taiteilijat ovat Ville Tietäväinen, Samuli Heimonen, Heikki Willamo, Manuela Bosco, Jarmo Kukkonen, Milla Paloniemi, Sampsa Sarparanta, Rosa Liksom, Katariina Souri, Minna Pyykkö, Jaakko Mattila ja Markku Hakuri.

Huutokauppa on pyörähtänyt käyntiin vilkkaana. Tähän mennessä teoksista jätettyjen korkeimpien tarjousten yhteissumma on yli 20 000 euroa. Huutokauppa jatkuu 31.3. klo 23.59 saakka, joten vielä on hyvin aikaa tulla mukaan huutamaan luonnonsuojelun puolesta!

Huutokaupasta kertyvät varat käytetään Blue Forest -metsäalueen hankkimiseksi ja suojelemiseksi eteläisestä Suomesta. 

(Kuva: Rosa Liksomin teos Rakastava sydän)

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun. Kääpämetsäkampanjalla Luonnonperintösäätiö tahtoo muistuttaa, että käävillä on merkittävä rooli monimuotoisuuden ylläpitämisessä ja metsien luonnollisessa uusiutumisessa. Suomen metsissä voi tavata yli kaksisataa eri…
Lue lisää
Blue Forest

Blue Forest suojeluun Lopella

Luonnonperintösäätiö osti Vantaan kaupungilta poikkeuksellisen upean metsäalueen 340 000 euron hintaan. Luonnonperintösäätiön omistuksessa metsä rauhoitetaan ja suojeltuna se saa nimen Blue Forest.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Vieritä ylös