Blue Forest -huutokauppa avautui Ikimetsäpuodin verkkosivuilla

Luonnonperintösäätiön ja Von Hertzen Brothers -yhtyeen yhteinen Blue Forest -huutokauppa on käynnissä Ikimetsäpuodin verkkosivuilla. Huutokauppaan ovat esineitään lahjoittaneet useat eturivin artistit ja sillä kerätään varoja Lopella sijaitsevan metsän suojeluun. 

Huutokaupattavien kohteiden joukossa on esimerkiksi The Rasmuksen Lauri Ylösen Euroviisu-esityksessä käyttämiä sulkia, Anssi Kelan huuliharppu telineineen, Paula Vesalan katu-uskottava nahkatakki sekä Maustetyttöjen kehystetty ”Ne tulivat isäni maalle” -tekstioriginaali. Kaikki huutokaupattavat esineet löytyvät huutokauppasivuilta osoitteesta www.ikimetsapuoti.fi/blueforest.

Huutokaupalla kerätään varoja Lopella sijaitsevan metsäalueen ostoon. Metsän myy Luonnonperintösäätiölle Vantaan kaupunki ja sillä on hintaa 340 000 euroa. Metsä nimetään Blue Forestiksi Von Hertzen Brothers -yhtyeen viime keväänä ilmestyneen levyn Red Alert in the Blue Forest ja sen myötä käynnistyneen luonnonsuojelukampanjan mukaan.

”Blue Forest on upea, järeitä haapoja ja kuusia kasvava järvenrannan sekametsä, jossa asustavat muiden muassa liito-orava ja valkoselkätikka. Alueen läpi virtaa saukon reviiriin kuuluva joki. Vielä tarvitaan varoja tämän mahtavan alueen suojelemiseksi, joten nyt on aika huutaa suomalaisen luonnon hyväksi”, Luonnonperintösäätiön toiminnanjohtaja Pepe Forsberg vetoaa.

Huutokauppa on käynnissä 7.9.–21.9. välisenä aikana Luonnonperintösäätiön Ikimetsäpuodin verkkosivuilla osoitteessa www.ikimetsapuoti.fi/blueforest.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Kivimäki. Kuva: Harri Hölttä

Uusi suojelumetsä Muuruvedelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut metsäalueen suojeltavaksi Muuruvedeltä Kuopiosta. Suojelualueeksi rauhoitettava Kivimäen metsä on laajuudeltaan noin kuusitoista hehtaaria. Luonnonperintösäätiöllä on ennestään Pohjois-Savossa seitsemän luonnonsuojelualuetta.
Lue lisää

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top