Matti Aalto Luonnonperintösäätiön puheenjohtajaksi

Luonnonperintösäätiön puheenjohtajaksi on valittu Matti Aalto. Aallolla on pitkä kokemus luonto- ja ympäristöasioista muun muassa Suomen Luonnonsuojeluliiton ja BirdLife Suomen järjestötehtävien kautta. Luonnonperintösäätiön hallituksen jäsen Aalto on ollut vuodesta 2019. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja filosofian maisteri.

”Luonnonperintösäätiön toiminta on upeasti kasvusuunnassa, joten sille on selvästi tilausta yhteiskunnassa. Säätiölle lahjoittamalla pääsee konkreettisesti osallistumaan luonnon- ja ilmastonsuojeluun”, kommentoi tuore puheenjohtaja.

Luonnonperintösäätiö on Pentti Linkolan vuonna 1995 perustama säätiö, joka suojelee lahjoitusvaroin Suomen luontoa, ensisijaisesti uhanalaista metsää. Aalto on Linkolan tavoin intohimoinen lintuharrastaja ja lihasvoimin liikkuva ulkoilmaihminen.

Säätiön perustaja ja pitkäaikainen puheenjohtaja Pentti Linkola kuoli kotonaan Sääksmäen Ritvalassa huhtikuun alussa. Luonnonperintösäätiö kunnioittaa Linkolan elämäntyötä muistokeräyksellä, jonka tuotolla hankitaan muistometsä.

Luonnonperintösäätiön hallituksessa jatkaa varapuheenjohtajana Mikko Hovila. Uutena jäsenenä hallitukseen astuu mukaan Risto Sulkava, pitkän linjan luonnonsuojelija ja entinen Luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja. Hallituksen muut jäsenet ovat Heli Jutila, Reidar Palmgren ja Ari-Pekka Auvinen.

Jaa somessa:

Uusimmat julkaisut

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskirjeen saat säätiön uutiset sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja tuoreimmista suojelualueistamme suoraan sähköpostiisi. Luonnonperintösäätiön uutiskirje julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.

Shopping Cart
Scroll to Top