Bli fadder

Bli fadder för Stiftelsen för naturarvet och stötta vårt arbete för den finländska naturen med ett löpande månadsbidrag.

Som fadder får du aktuell information om våra skyddade områden, årstidningen Uutisia ikimetsästä samt ett vackert diplom där din skyddsareal anges. Du kan dessutom följa din skyddsareal i Stiftelsen för naturarvets app.

SÅ HÄR BLIR DU FADDER

Ett löpande månadsbidrag är enkelt och bekvämt för dig som fadder. 

Gåvobelopp

Du kan välja ett lämpligt belopp att donera månadsvis och börja stötta det viktiga naturskyddsarbetet. Ett minimibelopp för faddrar är 10 € i månaden eller 120 € om året. För studenter, arbetslösa och mindre bemedlade finns ett lägre belopp på 5 € i månaden eller 60 € om året.

Betalningssätt

Du kan betala månadsavgiften med ett betalkort på vår hemsida, och då debiteras det kortet automatiskt en gång i månaden i fortsättningen. Du kan även betala månadsavgiften i din internetbank genom att göra en återkommande betalning. Du får betalningsuppgifter och ett personligt referensnummer på din mail när du fyller i anslutningsblanketten nedan.

Ge bort ett fadderskap

Om du vill ge bort ett fadderskap i Stiftelsen för naturarvet till någon annan, välj då Jag vill ge bort ett fadderskap i anslutningsblanketten nedan.

niina-rosenberg

Kontaktuppgifter

Fråga mer om Stiftelsen för naturarvets fadderprogram eller ge feedback och hjälp oss utveckla vår fadderverksamhet.

Niina Rosenberg

Kommunikationsexpert

tel. 050 554 6642
[email protected]

Varukorg
Rulla till toppen