Lahjoita

Näin voit suojella ikimetsiä

Lahjoitusten avulla Luonnonperintösäätiö suojelee ikimetsiä ja muita arvokkaita luonnonalueita pysyvästi. Tuellasi on siis iso merkitys!

Näin voit tukea meitä
Valitse sinulle sopiva tapa suojella ikimetsää. Voit tehdä lahjoituksen, liittyä kummiksi, ostaa lahjakortin tai tukituotteen.

Kohdista tukesi
Voit tukea toimintaamme yleisesti tai kohdistaa lahjoituksen juuri sinulle tärkeän alueen suojeluun. Voit myös osallistua kampanjakeräyksiimme.

Kiitos!
Lahjoituksesi käytetään ikimetsien ja muiden arvokkaiden luonnonaluiden pysyvään suojeluun. Lisää tietoa lahjoitusten vaikutuksista saat seuraamalla Luonnonperintösäätiön uutisia.

Suojele pala ikimetsää

Lahjoituksesi käytetään tulevan suojelualueen hankintaan.

Vähimmäislahjoitus: 5,00 

Suojele pala ikimetsää

Suojele pala ikimetsää lahjaksi tai itsellesi. Säätiömme kautta luonnonystävä voi suojella palan metsää. Lahjoituksesi käytetään uusien suojelualueiden ostoon. Voit kohdistaa lahjoituksen suoraan tulevien metsien ostoon tai jollekin olemassa olevista suojelualueistamme. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan laajentamaan suojelualueitamme.

Lahjoituksen tehdessäsi saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-sertifikaatin, jonka voit halutessasi tilata myös kartonkisena (5 €, valittavissa lahjoituksen yhteydessä).

Yritykset ovat tervetulleita lahjoittamaan Luonnonperintösäätiölle. Lisätietoa yrityslahjoittamisesta löytyy täältä.

LAhjoita kampanjaan

Luonnonperintösäätiö järjestää tukijoittensa kanssa kampanjoita varojen keräämiseksi suojeltavien alueiden hankintaa varten. Yhdistykset ja yritykset ovat tervetulleita kampanjakumppaneiksi! 

Luonnonperintösäätiöllä on meneillään useita alueellisia ja valtakunnallisia kampanjoita.

Liity kummiksi

Kummit mukana metsiemme suojelussa

Kummina tuet Luonnonperintösäätiön suojelutyötä säännöllisesti kuukausi- tai vuosilahjoittajana. Lahjoituksillaan Kummi kerryttää myös omaa suojelupinta-alaansa.

Voit antaa kummeuden myös lahjaksi ystävälle tai lähimmäisellesi.

Osta lahjakortti

Kaksiosainen lahjakortti on mainio vaihtoehto tavalliselle onnittelukortille. Jokaisen ostetun kortin arvolla rauhoitetaan pala arvokasta luonnontilaista metsää tai suota.

Yhdellä eurolla suojelet kaksi neliömetriä ikimetsää tai kymmenen neliömetriä suota! Lahjakortteja on saatavilla 5, 10, 20, 50 ja 100 euron arvoisina.

Muut tavat lahjoittaa

Testamentit

Osa Luonnonperintösäätiön tuloista tulee testamenttien kautta. Lahjoittamalla omaisuuttasi – rahaa, arvopapereita, maata, kiinteistöjä tai irtainta omaisuutta – Luonnonperintösäätiölle voit olla varma, että lahjoituksestasi jää pysyvä jälki maankamaralle.

Merkkipäiväkeräys

Kun ystävä tai muu läheinen viettää merkkipäiviään tai muuta juhlaa – syntymäpäivää, valmistumisjuhlaa, häitä – voi hänelle antaa todella arvokkaan, kestävän lahjan. Juhlasankarin nimissä voi aloittaa keräyksen, jonka tuotolla saadaan suojeltua kappale suomalaista ikimetsää. Keräyksen tuotto voidaan kohdentaa halutulle alueelle.

Maa- tai vesialueen lahjoittaminen

Säätiölle voi lahjoittaa myös maata, metsää tai vesialueita. Lahjoittajan toiveen mukaisesti muodostetaan suojelualue, joka voi kantaa lahjoittajan nimeä tai muuta hänen toivomaansa nimeä.

Muistokeräys

Kuolleen henkilön muistoksi voi aloittaa keräyksen, jonka tuotto käytetään metsän suojeluun esimerkiksi toivotulla alueella.

Muu lahjoittaminen

Säätiö ottaa vastaan myös muuta kiinteää tai irtainta omaisuutta, esimerkiksi asuinkiinteistöjä, osakkeita ja arvopapereita. Säätiö hoitaa niiden myynnin ja saadut tulot käytetään suojelualueiden ostoon ja metsiensuojelutyöhön.

Lahjoituksissa ota yhteyttä:

Toiminnanjohtaja Pepe Forsberg, p. 050 552 2588
[email protected]

Suora lahjoittaminen

Jos haluat maksaa lahjoituksesi muulla tavoin kuin verkkomaksulla suoraan sivuiltamme, pyydämme sinua noudattamaan näitä ohjeita.

1. Tee lahjoitustasi koskeva tilaus

Voit tehdä tilauksen sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse p. 044 302 5773 (ark. klo 11-15).

Katso tarkemmat tilausohjeet alla kohdasta 3.

2. Maksa lahjoituksesi lahjoitustilillemme

Tee lahjoitus tilille FI78 5494 09‍50 0224 93 (OKOYFIHH) tai sovi maksutavasta tilauksesi yhteydessä.

3. Tilausohjeet:

Pala ikimetsää

Suojele lahjaksi tai itsellesi pala ikimetsää: viitenumero 20860. Jos haluat lahjoituksestasi PDF-sertifikaatin, ilmoita tilauksen yhteydessä lahjoitussumma, sähköpostiosoite sekä onko lahjoitus kohdistettu jollekin tietylle alueelle. Sertifikaatin voi myös saada kartonkisena (5 € lisämaksu), ilmoita tällöin myös toimitusosoite.

Lahjoita MobilePaylla

Voit lahjoittaa valitsemasi summan Luonnonperintösäätiön suojelutyöhön MobilePay-lyhytnumeroon 77220. Mikäli sinulla on tämä sivu auki puhelimessa, voit klikata edellä olevaa lyhytnumeroa suoraan ja MobilePay-sovellus aukeaa automaattisesti oikein tiedoin. Maksun saaja on Luonnonperintösäätiö sr.

Rahankeräys­lupa

Poliisihallitus on myöntänyt Luonnonperintösäätiölle rahankeräysluvan päätöksellään 30.7.2020. Luvan numero on RA/2020/921. Lupa on voimassa 1.9.2020 alkaen koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään luonnoltaan arvokkaiden alueiden, etupäässä metsien, ostamiseen ja suojeluun. Varoja käytetään alueiden etsimisen, ostamisen, suojelun ja ylläpidon vaatimaan työhön.

Shopping Cart
Scroll to Top