Itä-Suomen yliopiston UEF10-suo

Itä-Suomen yliopisto (UEF) täyttää vuonna 2020 kymmenen vuotta. Juhlavuotensa kunniaksi UEF lahjoittaa 10 000 euroa Luonnonperintösäätiön ja Itä-Suomen yliopiston yhteiseen kampanjaan, jonka tuotolla perustetaan Itä-Suomeen yksityinen suoluonnon suojelualue virkistys- ja tutkimuskäyttöön.

Myös yliopiston yhteistyökumppanit, sidosryhmät ja kuka tahansa voi osallistua juhlakampanjaan. Kampanjan päätyttyä loppuvuodesta 2020 hankittavalle alueelle haetaan luonnonsuojelulain mukainen rauhoituspäätös. Suojelualueella tulevat pätemään normaalit, virkistyskäytön mahdollistavat jokamiehen oikeudet ja suojelusopimukseen määritellään mahdollisuus tutkimustoimintaan, mutta metsästys, kasvien ja puiden osien ottaminen, maaperän vahingoittaminen, leiriytyminen ja moottoriajoneuvoilla ajaminen tulee olemaan kiellettyä.


”Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista yliopistoista. Tutkimuksemme on useilla aloilla maailman kärkeä. Haemme ratkaisuja maailmanlaajuisiin haasteisiin tieteidenvälisen tutkimuksemme ja monialaisen koulutuksemme avulla. Meillä tehtävä tutkimus ja koulutus rakentavat vastuullista ja kestävää tulevaisuutta.

Kymmenvuotisjuhlakampanja suojelee suota - Tule mukaan!

Tiedosta kestävä tulevaisuus. UEF.”


Lahjoita UEF10-suo -kampanjaan Luonnonperintösäätiön verkkokaupassa! 
 

Osallistu UEF10-suo-keräykseen ja lahjoita valitsemasi summa Luonnonperintösäätiön keräystilille! Keräys on voimassa toistaiseksi.

TOIMI NÄIN:
- Kirjoita lahjoituksen saajaksi Luonnonperintösäätiö
- Käytä tilinumeroa FI78 5494 0950 0224 93
- Valitse lahjoitussumma
- Käytä viitettä: 201922