Tiedotteet: Mediatiedotteet

Suojelualue Tapiola Luonnonperintösäätiö
23.2.2021 | Mediatiedotteet

Luonnonperintösäätiön omistama Tapiolan suojelualue Porin Noormarkussa laajeni huomattavasti, kun säätiö osti alueen pohjoispuolelta 44 hehtaarin lisäosan. Suojelualueen koko on nyt yhteensä lähes seitsemänkymmentä hehtaaria.

23.2.2021 | Mediatiedotteet

Luonnonperintösäätiö sai arvokkaan testamenttilahjoituksen Vieremältä Pohjois-Savosta. Viime vuoden keväällä kuollut Veikko Savolainen jätti Luonnonperintösäätiölle perintönä saamansa ison metsätilan suojeltavaksi.

Luonnonperintösäätiö Järvenranta Luonnonsuojelualue
16.2.2021 | Mediatiedotteet

Taivassalosta on ostettu ja suojeltu noin kahdeksan hehtaarin Järvenranta-niminen metsäalue, joka sijaitsee maamme monimuotoisimmalla kasvillisuusvyöhykkeellä lounaisimmassa Suomessa.

Luonnonperintösäätiö Karjaranta Luonnonsuojelualue
11.2.2021 | Mediatiedotteet

Luonnonperintösäätiö on äskettäin saanut lahjaksi kolme palstaa Ounasjoen varrelta Kittilän kunnasta. Palstoista kaksi sijaitsee mielenkiintoisella Karjarannan alueella aivan Kittilän kirkonkylän vieressä.

9.2.2021 | Mediatiedotteet

Alkuvuosi on ollut Luonnonperintösäätiölle ennätyksellinen: pelkästään tammikuussa on saatu suojeluun kuusi uutta aluetta ja tekeillä on useita suojelullisesti tärkeitä kauppoja. Yksityisten lahjoitusten määrä on kasvussa, ja uutena asiana toiset säätiöt ovat lähteneet tukemaan Luonnonperintösäätiötä sen tärkeässä suojelutyössä.

Luonnonperintösäätiö Rotkovuori suojelualue Jämsä
5.2.2021 | Mediatiedotteet

Säätiö osti äskettäin Jämsästä Kertteen kylästä kaksi vierekkäistä metsäaluetta, Takkulan ja Aittopään, jotka sijaitsevat Aittojärven rannalla. Uuden noin kahdenkymmenen hehtaarin suojelualueen nimeksi tulee Rotkovuori.

Luonnonperintösäätiö Niemenkangas Suojelualue
2.2.2021 | Mediatiedotteet

Luonnonperintösäätiö on hankkinut suojelualueeksi reilun kahdenkymmenen hehtaarin kokoisen rantametsän Vuokkijärven Niemenkankaalta Suomussalmelta. Niemenkangas on säätiön seitsemäs suojelualue Kainuussa.

Anneli Jussila Luonnonperintösäätiö
26.1.2021 | Mediatiedotteet

Luonnonperintösäätiö hankki Pohjois-Karjalasta metsätilan, josta tulee säätiön toistaiseksi itäisin suojelualue. "Säätiön suojelemana Öllölä säilyy tulevinakin vuosisatoina luonnon monipuolisena turvapaikkana”, vakuuttaa säätiön suojelujohtaja Anneli Jussila.

Luonnonperintösäätiö Gästans Luonnonsuojelualue
7.12.2020 | Mediatiedotteet

Syksyn aikana Luonnonperintösäätiö on saanut lahjaksi kaksi aluetta, toisen Uudeltamaalta Snappertunasta Gästans-nimisestä saaresta ja toisen Sevettijärveltä Inarista.

1.12.2020 | Mediatiedotteet

Luonnonperintösäätiön hallitus on valinnut säätiön uudeksi toiminnanjohtajaksi Pepe Forsbergin, MBA. Hän aloittaa tehtävässään 1.12.2020. Luonnonperintösäätiön pitkäaikainen toiminnanjohtaja Anneli Jussila jatkaa säätiössä suojelujohtajan roolissa.

Sivut