Ajankohtaista

Kuukkeli. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiön kummiohjelma uudistuu

Luonnonperintösäätiön kummien määrä on viime vuosina kasvanut huimaa vauhtia, minkä vuoksi on tullut tarpeelliseksi kehittää kummiohjelmaa vastaamaan nykypäivän tarpeita. Jatkossa kummikategorioita on aiemman kolmen sijasta yksi. Nykyiset kummit saavat tarkempaa tietoa uudistuksesta lähiaikoina kummipostin mukana.
Lue lisää
Luonnonperintösäätiön lahjoitustavaroita. Kuva: Niina Rosenberg

Säätiö saa monipuolisesti lahjoituksia luonnonsuojeluun

Luonnonperintösäätiö on vastaanottanut kuluneen syyskauden aikana rahalahjoitusten lisäksi runsaasti muitakin lahjoituksia metsiensuojelun hyväksi. Säätiölle on tarjottu muun muassa kiinnostavia tavaralahjoituksia sekä maa-alueita ja arvopapereita. Säätiössä lahjoitusvirtaa on seurattu tyytyväisenä ja kiitollisena.
Lue lisää
Kuva: Harri Hölttä

Uusi metsiensuojelualue Nurmijärvelle

Luonnonperintösäätiö on ostanut luonnonsuojelullisesti arvokkaan metsäalueen Uudeltamaalta, Nurmijärven Parkkimäestä. Kunnan keskustan läheisyydessä olevan metsäalueen pinta-ala on 5,6 hehtaaria.
Lue lisää
Kuusenkynsikääpä Itäkankaan suojelualueella. Kuva: Ari-Pekka Auvinen

Luonnonperintösäätiö käynnistää Kääpämetsäkeräyksen

Luonnonperintösäätiö avaa keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on etsiä, ostaa ja suojella Kääpämetsä. Säätiö etsii mahdollisimman kääpärikasta vanhaa metsää suojeluun erityisesti eteläisestä Suomesta. Kampanjan vauhdittamiseksi säätiö myy vuodelle 2023 Kääpäkalenteria, jonka tuotto käytetään Kääpämetsän suojeluun.
Lue lisää
Blue Forest

Blue Forest suojeluun Lopella

Luonnonperintösäätiö osti Vantaan kaupungilta poikkeuksellisen upean metsäalueen 340 000 euron hintaan. Luonnonperintösäätiön omistuksessa metsä rauhoitetaan ja suojeltuna se saa nimen Blue Forest.
Lue lisää
Tapsunkolkka. Kuva: Mikko Hovila

Säätiö sai arvokkaan luontolahjan Aurasta

Luonnonperintösäätiö sai Varsinais-Suomesta lahjaksi metsän, jonka nimeksi tulee suojeltuna Tapsunkolkka. Aiemmalta nimeltään tämä neljäntoista hehtaarin alue on Sepänpelto, ja se sijaitsee Aurassa, 25 kilometriä Turusta koilliseen.
Lue lisää
Shopping Cart
Scroll to Top