Erilaisia tapoja tukea

Useimmat haluavat lahjoittaa jonkin rahasumman, joka kohdennetaan toivotulla tavalla. Jos yritykselläsi on erityisosaamista, jonka ajattelet hyödyttävän työtämme, voit myös tarjota käytännöllistä tukea Luonnonperintösäätiölle.

Osta pala ikimetsää

Luonnonperintösäätiön suojelualueet on hankittu lukemattomien pienten ja suurten lahjoitusten avulla. Säätiön kautta luonnonystävä voi ”omistaa” palan metsää ja näin osallistua konkreettisesti metsänsuojeluun. Suojeltu metsä koostuu ikään kuin lahjoittajien erisuuruisista "tilkuista" elämää suojelevaksi metsäpeitteeksi.

Voit kohdistaa lahjoituksen tulevien metsien ostoon tai ostaa palan jo suojellusta alueesta, jolloin siihen sidottuja varoja vapautuu uuden alueen ostoon. Lahjoituksestasi saat sertifikaatin, jossa kerrotaan suojelemasi alueen pinta-ala. Yhdellä eurolla suojelet kaksi neliötä ikimetsää!

Ryhdy Metsän KummiksiYritys ja yhteisö voi liittyä Luonnonperintösäätiön säännölliseksi tukijaksi, Metsän Kummiksi. Kummimaksun määrä sovitaan yksilöllisesti.

Metsän Kummi -yritykset saavat käyttöönsä Metsän Kummi -logon sekä vuosittain diplomin, vuosijulkaisun ja kummilahjan.

Anna liikelahjaksi metsälahjakortteja

enajarvi lahjakortti

Luonnonperintösäätiön metsälahjakortteja voi ottaa myyntiin tai niitä voi ostaa arvokkaaksi, yhteistä hyvinvointia lisääväksi liikelahjaksi.

Lahjakortteja on erisuuruisia viideltä säätiön alueelta: Akanvaarasta, Enäjärveltä, Kyöpelinvuorelta, Limbergistä ja Tervavaarasta. Myös Suojele pala Pirkanmaata -kampanjaa voi tukea lahjakortilla.

Tilaa joulukortteja tai sähköinen joulukortti yrityksellesi

helmipollo

Yrityksesi voi lahjoittaa joulukortteihin käytettävät varat Luonnonperintösäätiölle ja saada tilalle digitaalisen kortin lähetettäväksi yhteistyökumppaneille. Yrityksen logolla varustetun digitaalisen joulukortin voi tilata myös erikseen.

Mainosta vuosilehdessäSäätiön vuosilehti Uutisia ikimetsästä julkaistaan joulukuussa. Lehdestä on mahdollista ostaa tilaa mainokselle, jolla tavoittaa suuren joukon luonnonystäviä. Mainokset tulee varata ja toimittaa lokakuun loppuun mennessä. Lehdet ovat myös ladattavissa pdf-tiedostoina Vuosilehdet-sivultamme.